Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kredit O2

Od: mo odpovědí: 7 změna:

Jak užitečně využít kredit u operátora když od něj chci odejít? Jak a kde co zaplatit - poraďte prosím. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nebo hodit simku i s kreditem na aukro.

mo
hodnocení

Děkuji za Vaši radu, ale to nejde, číslo si chci nechat a přenést.

kabod*

panáčkuji u předplacenek od začátku Twistu,ze zásady mám na kreditu pouze do 200Kč,abych v případě uprku jinam neknučel,že tam utopím třeba tisícovku..A těch změn bylo tolik,že moje dvě manželky za život je žabařina...Je mi 70 let..

zzzlatokopka*
hodnocení

0x

Jízdenku v MHD, stáhnout si film, hudbu atd.

mo
hodnocení

Děkuji za Vaše rady, ale na MHD mám roční, na filmy moc nejsem a hudbu - poslouchám rádio. Máte nějaké další nápady? Pokud nic nevymyslím, zbývá DMS - nějaké dobročinné konto - lepší než to nechat propadnout operátorovi. Ale raději bych to využil nějak prospěšně sám.

hodnocení

0x

Jak na kredit? provolat nebo jak radí 1.rádce a sim kartu zahodit nebo odložit ad acta!

Toto,vzhledem k tomu že není vázáno smlouvou bych vůbec neřešil.

doplněno 17.08.15 14:40:

To wole tak poroč se na toto ptáš? Je jen pár možností ,a pkd se nevyčerpá kredit a převádí se číslo k jinému operátorovi,část kreditu se převde a něco málo si pův operátor strhne!

mo
hodnocení

Děkuji za Vaši radu, ale provolat to nechci, protože volání je u jiných operátorů výrazně levnější, proto chci operátora změnit. U jiného operátora budu volat levněji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]