Děkuji za Vaši radu, ale to nejde, číslo si chci nechat a přenést.
kabod*
panáčkuji u předplacenek od začátku Twistu,ze zásady mám na kreditu pouze do 200Kč,abych v případě uprku jinam neknučel,že tam utopím třeba tisícovku..A těch změn bylo tolik,že moje dvě manželky za život je žabařina...Je mi 70 let..
Děkuji za Vaše rady, ale na MHD mám roční, na filmy moc nejsem a hudbu - poslouchám rádio. Máte nějaké další nápady? Pokud nic nevymyslím, zbývá DMS - nějaké dobročinné konto - lepší než to nechat propadnout operátorovi. Ale raději bych to využil nějak prospěšně sám.
Jak na kredit? provolat nebo jak radí 1.rádce a sim kartu zahodit nebo odložit ad acta!
Toto,vzhledem k tomu že není vázáno smlouvou bych vůbec neřešil.
doplněno 17.08.15 14:40:
To wole tak poroč se na toto ptáš? Je jen pár možností ,a pkd se nevyčerpá kredit a převádí se číslo k jinému operátorovi,část kreditu se převde a něco málo si pův operátor strhne!
Děkuji za Vaši radu, ale provolat to nechci, protože volání je u jiných operátorů výrazně levnější, proto chci operátora změnit. U jiného operátora budu volat levněji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.