Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 6300 nebo 6500 classic

Od: evina* odpovědí: 8 změna:

Přemýšlím o koupi telefonu a nemůžu si vybrat, chtěla bych nokii, vyhovuje mi že je jednoduše ovládatelná. Mám dva favority Nokii 6300 a nokii 6500 clasik. Jaké máte zkušenosti s těmito mobily, jaký by jste mi doporučili.

Díky. E.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na 6300 se mi líbí přítomnost rádia a možnost rozšíření paměti kartou. A co třeba popřemýšlet o 6500 Slide?

evina*
hodnocení

Hmmm, ta 6500 slide také není špatná, sice je dražší, ale nemám zkušenosti s vysouvacím tělem, tak nevím jak by mi vyhovovala.

Cena se pohybuje kolem 5 000 Kč, což myslím, není na tento telefon moc. Po všech stránkám myslím, že jde o velmi kvalitní kousek.

jitka2*
hodnocení

0x

mám nokii 6500, vyhovuje mi kovové tělo telefonu, při pádu telefonu z přibližně 1 metru na beton se jen nepatrně odloupla asi 2mm šupinka.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Lobuju pro N6300 - Hodně muziky za málo peněz, spadla mi na beton z 1 m a neodloupla se mi ani šupinka;)

mrt*
hodnocení

0x

Tak taky se přimlouvám za 6300 a nebo jak psal spider,tak tu 6500slide-telefon je velmi kvalitní i vysouvací mechanizmus,doporučuji *palec*@spider

Určitě 6300, dokoupit silnejší baterii a 2gb kartu. Vím o obchode, kde vše je v ceně 3500Kč.

evina*
hodnocení

Vyhrála to 6300.

Díky za rady.E.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]