Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, otázka pro lidi, kteří používají messenger a rozumí tomu,
mám problém s aplikací messenger, poslal jsem včera večer určité osobě zprávu v době, když tam nebyla, a tak se mi tam zobrazilo jako vždy to kolečko bez tečky(tedy že zpráva čeká až se ta osoba připojí opět k wifi). Jenže dnes ta osoba už byla online, a proto, i když si to ještě nepřečte, by to tedy mělo ukazovat u té zprávy kolečko s tečkou, jakože jí to bylo doručeno. Tak to bylo vždy. Ale dnes mi to ukazuje stále prázdné kolečko jakoby ta zpráva nebyla doručena, přitom ta osoba už byla online takže se to doručit muselo, i na pc to mám normálně ve zprávách odeslané, tak co to je za chybu? Ptám se i proto, že ta osoba mi zatím neodepisuje což je mi divné , ale když to na pc je normálně odeslané musí to snad mít i v mobilu i když ten symbol ukazuje divně jako nikdy předtím, nechci psát další zprávu a trapně se ptát jestli to došlo nebo ne. Je to jen chyba té aplikace nebo proč to tak je? Kdyby se to ode mně včera neodeslalo budu tam mít vykřičníky atd to už se taky stalo ale teď u mě problém není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.