Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Updatovat w10 nebo radši ne?

Od: w10 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám w8.1 a w10 mělo být něco nového vylepšeného. A hlavně tam měly být opravené chyby. Pak jsem ale četla recenze, kdy si na to všichni stěžovali. Tak se ptám máte s tím někdo zkušenosti? Mám nebo nemám updatovat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Myslím, že radši ne. Aspoň zatím. Za těch pár dnů, co to "funguje" se množí stížnosti jak houby po dešti a mnoho lidí se dokonce vrací k původnímu OS. Jestli se moc nevyznáte v počítačích, pravsěpodobně si jen přiděláte problémy.

doplněno 13.08.15 10:23:

Taky si přečtěte tohle. Já vím, že se zdaleka nesmí věřit všemu, ale určitá možnost, že je to pravda existuje. A protože mi naprosto stačí Win7, nemám zájem si pustit do PC něco podobného jen proto, že je to "zadarmo" a riskovat nehodlám.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, jste se současným OS nespokojená? Potřebujete nový OS nebo Vás láká pouze to, že má být zdarma? Projděte si zdejší rubriku o PC a tam již najdete dost otázek, jaké Vás mohou potkat problémy. Pokud jste povaha spíše dobrodružná, tak do toho jděte. Zdravím!

requiem*
hodnocení

1x

Přijde mi, že jsem asi jediná, která s tím nemá žádný problém. :D Zatím jsem s tím maximálně spokojená.

A co to přínáší navíc? V čem je to lepší? Kromě větších nároků na počítač jak je u wondowsů zvykem *haha*

Ono vesměs píšou jen ti, kteří s tím mají problém..ostatní kterým to normálně jede, potřebu psát nemají..a těch je vždy drtivá většina. Silně pochybuji, že Microsoft by vypustil něco nefunkčního apod. Samozřejmě nějaké mušky to mít může, ale já nikdy neměl s žádným jejich produktem nějaký problém, který bych zaznamenal. Spíš tady záleží, jakou kdo má sestavu, co má v pc hozený za SW-možná nelegální a pak si ještě stěžují..

Jak už tu bylo ale někde psané, určitě je to lepší než 8.1, což mám i já a na 10sítky přejdu určitě. Jen jsem se k tomu ještě nedostal..radši si ještě musím všechno pozálohovat-což dělám pravidelně i tak a pak se do toho pustím, bez jakékoli obavy.

kutululu
hodnocení

0x

Nač spěchat, upgrade je zdarma až po dobu jednoho roku ne? Až ve Win10 vychytají mouchy, tak si ho stáhněte. Já osobně na to taky nespěchám, terpve nedávno jsem si upgradovala z 8 na 8.1 a najednou už je 10 :-D

hodnocení

0x

Ono je také vědět jestli počítač tu W10 zvládné. V minulosti jsem takto upgradoval zdarma z W. VISTY na W. 7. A počítač se mi zpomalil. Až navýšení ram paměti na 4G a ještě cosi upravili v servise za 2500kč tak počítač pracuje jak má.Sedmička mi vyhovuje Ještě čtyři roky bude podporováná. Do té doby mi doslouží i počítač a pak koupím to lepší co bude ma trhu. W 10 už bude zastaralá.

hodnocení

0x

Dobrý den, už rok mě stále otravuje na PC ,(UPGRAJDTE NOVÝ W10) stále váhám zda toho jít či ne, stane se něco když si je "nestáhnu"?

Děkuji za radu

Když si je nestáhnete do konce června, tak si je zdarma nestáhnete už nikdy. Takže pokud je jednou na stávajícím počítači chcete používat, je potřeba je stáhnout, nechat nainstalovat, aktivovat a potom se můžete klidně vrátit ke starým Windows. Tím, že byly aktivovány se už uložila licence a půjdou nainstalovat kdykoliv.

Aha, jde m i o to zda ty 10 jsou jakoby lepší než 7 co mám nyní, a jak dlouho ty 7 budou na PC fungovat, děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]