Nejste přihlášen/a.
Zdravim, nechal jsem si vymenit praskle sklicko u sveho telefonu HTC, firma, ktera to dela telefon prijala (telefon fungoval, dotyk take), bohuzel mi vedouci firmy vecer volal, ze displej uz byl tahkle opravovan (meneno sklicko, ktere je na lcd lepene) a displej vymenou znicili.Nabidli mi ze mi vymeni cely LCD komplet za mnohem vyssi cenu nez mela byt oprava (vymena sklicka), bohuzel si nemohu dovolit akceptovat tak vysokou castku, jak postupovat v tomto pripade, kdyz vam servis "rozbije" telefon?Nemel by nest odpovednost za takovou skodu a displej uhradit? Diky za rady
Trvejte na výměně LCD zdarma. Já už vyměnil asi 20 skel na různých mobilech, někdy jsem vyměnoval již vyměněné a nikdy se mi nepodařilo zničit display, servis se z toho snaží vykroutit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.