Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo tip na mobil s nějakou kvalitnější GPSkou? chci mobil využívat na cestách jako navigaci. Jde mi tak nějak v kostce o značku mobilu jaký ano a jakému se raději vyhnout. Díky
Mobil neumí plnohodnotně nahradit běžnou navigaci. Kupte si navigaci za 3-4 tis, s doživotní aktualizací map a máte klid.
Navigaci nechci, kdybych jí chtěl neptám se na mobil. Já chci navigaci v mobilním telefonu. Jinak je mi jasné, že asi navigace v klasické navigace bude lepší než v mobilu.
Takže, navigace v mobilu se liší jen tím, kterou aplikaci (navigaci) si do toho mobilu stáhnete. Zda zdarma např. Be-on-Road či Here u WP nebo placenou např. TT. Telefon v tom hraje roli co do přehřívání, výdrže baterie, čitelnosti displeje na slunci atd. Tedy mobil vám stačí ten z Globusu nebo Tesca. A zase jde o operační systém mobilu. Stejná navigace (aplikace) je jinak funkční v Androidu, WinPhonu nebo v jablečných produktech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.