Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie pro telefon Goclever QUANTUM 450

Od: komisarek odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, sháním baterii na mobilní telefon Goclever QUANTUM 450 . Bohužel,v žádném obchodě ji nemají a na internetu se mi taky nedaří ji najít.původní vydržela rok,vzhledem k tomu,že velmi často dobíjím a na tlf. sleduji filmy a hudbu Přístroj je naprosto v pořádku,a nechce se mi kupovat nový jen kvůli baterii.na záruku ji bohužel nauznali,ostatně jako nic,co se nějak rozbije... děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To je bohužel tím, že jste koupil telefon, který má minimum lidí, a vyrobce telefon vyrobí a už se o něj nikdy nijak starat nehodlá.
Ani výrobce baterii neprodává. Zkuste zajít do obchodu jestli tam nebude pasovat nějaká jiná :)

hodnocení

0x

je mnoho firem co vám provedou repasování akupacku, já jsem to prováděl několikrát sám, články jsem koupil v obchodech s modelářskými potřebami. Výsledek je ten, že článek v modelářských potřebách stojí méně a vydrží mnohem více a to i v porovnání s originálními věhlasnými značkami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]