Nejste přihlášen/a.
Dobrý horký den všem, potřebuji pár vašich zkušeností a porovnání mezi strojkem na vlasy ,který má samoostřící a titanem upravené stříhací nože... Mé zkušenosti jsou bohužel takové ,že po 1 roce strojky přestanou stříhat a spíše žižlají :/
Dobrý den, nemám takovou špatnou zkušenost - strojek mám kvalitní a po každém použití ho vyčistím. A některé strojky vyžadují i mazání břitů olejíčkem. Zdravím!
doplněno 11.08.15 19:20:thera - alza.cz/...
Dobrý den ! Mám samoostřící strojek Philips se síťovým napájením. Již několik let pracuje dobře. Nedoporučuji strojek na dobíjeníi, dlouho se nabíjí a rychle vybije, pak se ve vlasech kucká.
Mám strojek Phlilips QC5010. Je napájený ze síťového adaptéru a proto je velmi lehký, krásně stříhá a délka střihu se nastavuje pootočením koncové části rukojeti. mall.cz/... Jenže koukám, že už není v nabídce, zkuste najít nějakou alternativu.
Já mám po taťkovi asi 40 let starý WAHL, malinko těžší, bakelitový, ale pořád maká, nežižlá. Kupodivu v manuálu žadná zmínka o samoostření, nebo titanu. Ještě poctivý výrobek bez reklamních keců
Ten olejíček k němu přiložený jsem s úspěchem použil párkrát i na hodinové strojky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.