Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obejít FUP od O2?

Od: vanasi® odpovědí: 14 změna:

Jsem asi už trochu závislý na internetu,tak jsem si koupil do mobiluod O2 kartu s internetem,abych se v inetu mohl vrtat i mimo domov- na cestách,v lese na procházce,nebo někde v čekárně atd.Jaké však bylo moje překvapení,když jsem zjistil,že ve vteřině mi to nahlásilo vyčerpání FUP,a nemohu nic stahovat ani se dívat na videa.Hned jsem se rozzuřil,protože takový inet ale stojí měsíčně kolem od 1000 kč a výše.Mohu jen prohlížet,psát na chatu,obrázky ,atd ale video a stahování za draho.Nejde ten FUP nějak oblafnout?Nějaký trik?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

neduveryhodnaip
hodnocení

1x
Zavolej na operatora a vyskemrej si nejakou nekomercni nabidku. Napr 10 gb za tri stovky mesicne po dobu dvou let.

hodnocení

0x

Pořiďte si kartu od slovenského o2,funguje na Slovensku i v Česku za stejných podmínek,bez roamingu.

Máte na výběr např. denně 250MB za 0,50 eur nebo měsíční balíčky o různé velikosti a přijatelné ceně.

Více na stránkách slovenského operátora.

doplněno 10.08.15 12:08:

Co se týká sledování videí,na to je zatím ČR krátká.

Ale třeba v Rakousku, 20 GB měsíčně za tuším 15,- EUR, to už je příjemné.

hodnocení

A to nejni nějakej hackerskej trik,jak to obejít?Nebo tak něco?

mot
Jeste me napadla alternativa si nabrnkout operatorku/operatora u O2 a ta/tenpak z lasky k tobe ti bude FUP mazat.
Doplním zajdu
Já mám od O2 Sk limit 1GB dat za 8€ na měsíc, když nestačí, za 3€ doplním další 1GB, případně další a další po 3€ v tom jednom měsíci.
500MB je za 6€.
2GB za 11€, 5GB za 15€

hodnocení

0x
Jo je , heckni se na jejich server a restartuj si pocitani dat *ee*
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 10. 08. 2015 19:27:50
Jako vtip dobrý. *palec*
hodnocení

Prosím upřesnit,detailněji!

mot
Presneji: pripoj se na jejich servery a prepis hodnotu tvych prenesenych dat v databazi.
Popr se muzes hacknout pres vpn do jejich site a zmenit to pres nejaky jejich tool.

psycho*
hodnocení

0x

Spokojen se s WiFi , dnes volná skoro všude, nebo navštív psychiatra, ten tě té závislosti zbaví a ušetříš. Nesnaž se někoho oblafnout. Stejně nemáš šanci.

Asi tak jak píše Psycho!

Chtělo by to nejprve než se naučit něco oblafnout,tak se naučíst číst a předně si ještě pře pořízením přečíst podmínky!Můj syn má za cca300kč od O2 a je mimo víkendů a práce a spánku na síti pořád,pkd dojde FUP tak za cca100 dokoupí další!

hodnocení

Takže zase nic, je to to samý, jako když jsem tu chtěl vyřešit rychlost na ulož.to ... hmm... hm...

psycho*

Nevím o co šlo, ale zvýšit rychlost je snad jednoduché. Zaplatit si kredit.

Ty jsi snad čekal, že Ti tady někdo poradí jak hacknout servery O2? Jakože fakt? *sok*

daniel*
hodnocení

0x

teoreticky to obejít lze, v případě že by jste si zařídil připojení na jejich server, dostal se do jejich aplikace ke svému učtu a číslu mohl by jste FUP umazávat nebo přenastavit - avšak samozřejmě má to jeden malý háček - je to téměř nemožné - doma na bežném počítači s bežným připojením je to neuskutečnitelné. (Snaží by bylo opravdu začít randit s operátorkou O2 nějakého technického centra co má přístup k datům zákazníků a smí je měnit a ta by vám to mazala (respektive do té doby než by ji vyrazily) *smich* ale to mi také nepříjde příliš pravděpodobně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]