Nejste přihlášen/a.
Jsem asi už trochu závislý na internetu,tak jsem si koupil do mobiluod O2 kartu s internetem,abych se v inetu mohl vrtat i mimo domov- na cestách,v lese na procházce,nebo někde v čekárně atd.Jaké však bylo moje překvapení,když jsem zjistil,že ve vteřině mi to nahlásilo vyčerpání FUP,a nemohu nic stahovat ani se dívat na videa.Hned jsem se rozzuřil,protože takový inet ale stojí měsíčně kolem od 1000 kč a výše.Mohu jen prohlížet,psát na chatu,obrázky ,atd ale video a stahování za draho.Nejde ten FUP nějak oblafnout?Nějaký trik?
Pořiďte si kartu od slovenského o2,funguje na Slovensku i v Česku za stejných podmínek,bez roamingu.
Máte na výběr např. denně 250MB za 0,50 eur nebo měsíční balíčky o různé velikosti a přijatelné ceně.
Více na stránkách slovenského operátora.
doplněno 10.08.15 12:08:Co se týká sledování videí,na to je zatím ČR krátká.
Ale třeba v Rakousku, 20 GB měsíčně za tuším 15,- EUR, to už je příjemné.
Spokojen se s WiFi , dnes volná skoro všude, nebo navštív psychiatra, ten tě té závislosti zbaví a ušetříš. Nesnaž se někoho oblafnout. Stejně nemáš šanci.
Asi tak jak píše Psycho!
Chtělo by to nejprve než se naučit něco oblafnout,tak se naučíst číst a předně si ještě pře pořízením přečíst podmínky!Můj syn má za cca300kč od O2 a je mimo víkendů a práce a spánku na síti pořád,pkd dojde FUP tak za cca100 dokoupí další!
teoreticky to obejít lze, v případě že by jste si zařídil připojení na jejich server, dostal se do jejich aplikace ke svému učtu a číslu mohl by jste FUP umazávat nebo přenastavit - avšak samozřejmě má to jeden malý háček - je to téměř nemožné - doma na bežném počítači s bežným připojením je to neuskutečnitelné. (Snaží by bylo opravdu začít randit s operátorkou O2 nějakého technického centra co má přístup k datům zákazníků a smí je měnit a ta by vám to mazala (respektive do té doby než by ji vyrazily) ale to mi také nepříjde příliš pravděpodobně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.