Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobrazení MMS v chytrém telefonu

Od: magdalen* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

sousedka si pořídila chytrou Nokii. Používá předplacenou kartu a nechce se jí platit za internet. Jelikož nemá int. připojení, nemůže prý přijímat ani posílat MMS.

Je to tak, nebo nemá někde něco správně nastavené?

Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pro příjem MMS musí mít zapnutá mobilní data. Aby se telefon nepřipojoval na internet, musí v mobilních datech přepsat = zneplatnit názvy přístupových bodů.

doplněno 09.08.15 11:32:

Já umažu dvě poslední písmena. V případě potřeby je tam pak dopíšu. U jména a u APN.

doplněno 09.08.15 11:35:

Příklad:

Jméno: Vodafone internet

APN: Internet

doplněno 10.08.15 13:07:

Mám to nastaqveno takto a funguje to. Navíc to zabrání nechtěnému připojení na net.

magdalen*
hodnocení

Děkuji za radu. Zneplatnit - přepsat názvy přístupových bodů? Napsat něco jako blabla - nesmysl?

gdony
hodnocení

0x
Nemusí mít zapnuta data. Ať si zavolá na operátora a nechá si poslat nastavovaci sms na mmsky. Potřebuje k tomu znát PŘESNÝ typ mobilního telefonu.
magdalen*
hodnocení

Operátorem jí bylo sděleno, že chytrým telefonem lze MMS přijímat pouze přes internet. Tak jsem z toho jelen:

vernon
Všechny telefony přijímají a odesílají MMS přes datové připojení. Jinak to nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]