Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes jsme jsi koupily pračku se sušičkou značky AQUALZIS AQD1170D 69.Při prvním spuštění jsme prošvihly nastavení jazyka,když jsme jsi četli přiložený návod tak tak postup napsaný je,ale bohužel nejak nefunguje.Nesetkali jste se s takovým problémem někdo jiný předemnou?Vyzkoušel jsem všechny varianty ale pořad nic..díky za rady...
Divne. Vytahnout ze zasuvky nebo shodit jistic a snad se to vrati na zacatek. Fungovalo u me mikrovlnky
ze zásuvky jsem to již nekolikrát vytahnul ,ale beze změny.v manualu je napsano tři dáne tlačitka držte zaroven po dobu 5 min,pote se vam krátkym tonem ohlasi změna jazyka,ale nic se neděje,ani když to držím dele...děkuji
Delas to podle manualu nize? Jsou to ta 3 tlacitka na prave strane displeje?
Tech 5 minut je blbost. Asi ma byt 5 sekund.
Jestli to stale nefunguje, tak zkus nasledujici: nech v zasuvce, vypni pomoci ON/OFF, pak drz ta 3 tlacitka 5 sekund a treba uslysis pipnuti. Bud nabehne sam displej nebo budes muset zapnout pomoci ON/OFF.
Stejna otazka (uplne dole na strance) + pdf verze manualu na serveru Spo-rilek, odkazy na ktery jsou zde na Poradte CENZUROVANY.
www.spo-rilek.cz/pracky-se-susickou/hotpoint-ariston-aqd1170d-69-eu-a/ (odstran pomlcku mezi "spo"a "rilek").
doplněno 09.08.15 00:35:Francouzi pisou v manualu "5 sekund"a "do 30 sekun stisknout ..."( preklad).
Premyslel jsem, odkud se v tom ceskem manualu bere ten vyraz 3"coz ma byt zjevne 3 sekundy.
Nasel jsem vicejazycny manual pro AQD1070D a tam to je v anglicke verzi napsane (vcetne tech "francouzskych"5 a 30 sekund).
Ten cesky manual je proste jen blbě prelozeny z anglictiny
Sakra, teprve ted () jsem si vsiml, ze v tom anglickem navodu pro 1070 (ty mas 1170) se doslova pise: " Pro zmenu jazyka, pracku ZAPNĚTE A VYPNĚTE. DO 30 sekund po VYPNUTÍ zmacknete a drzte soucasne 5 sekund tlacitka teploty, ždímání a odlozeneho startu."
To je uplne neco jineho, nez se pise v tom ceskem navodu! Podle tohoto navodu bude pracka pri mackani tech 3 tlacitek VYPNUTA (a ne zapnuta, jak pise cesky navod) a bylo by to tak v souladu s informaci, o ktere pisi vyse v jinem prispevku.
Mam za to, ze tohle bude to reseni tveho problemu
Kdybych poradne cetl uz ten francouzsky navod na 1170, tak bych si vsiml uz tam, ze pisi "ZAPNOUT A VYPNOUT"a ne "vypnout a zapnout"jako v tom ceskem
Zdravím tě,
Tva Pomoc je ta spravna...
Tzn rekapitulace pro Ostatní:
Pračku zapnete,nechate cca 10 sekund zapnutou.Poté ji vypnete a zmačknete Ty 3 tlačitka po dobu 5 sekund(Pračka musí byt vypnuta)pote vám zazní ton a mužete měnit jazyky..
Tímto děkuji panu ctenar za kvalitní a spravnou radu.
Všem přeji pěkný den
Je to tak. Ja si zaslouzim pochvalu a prekladatel toho anglickeho manualu do cestiny by zase zaslouzil pohlavek.
To by me zajimalo, kolik lidi s volbou jazyka kvuli tem chybam v prekladu zapasilo.
Jedna se nastesti o starsi typ pracky (v aktualni nabidce firmy uz neni), takze moc novych majitelu nastavujicich jazyk uz nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.