Nejste přihlášen/a.
Jaký foťák je dobrý na vytvoření panoramat 360°. Přemyšlel jsem o značce SONY.
Díky za tipy
Cisak
Panorama vyfotíš i telefonem.
Jinak zrcadlovka je samozřejmě nejlepší -z pohledu kvality fotografie.
Jinak si sežeň program /Kolor Autopano Giga/ a pak už jen stačí trocha cviku ve snímání (aby se snímky lehce překrývali) a tenhle program ti to sám sešije a co já vím tak zatím nejlíp ze všech programů co jsem měl.
Sony fotoaparáty s funkcí sweep panorama je dobrá volba, fotoaparát má v sobě senzor snímající úhel otočení a okamžitě slepuje snímky během otáčení fotoaparátem, nějaké slepování v počítači je dnes už anachronizmus.
quac:
samozřejmě, že kupovat si foťák jenom kvůli téhle funkci je nesmysl. Přepokládám, že tazatel chce koupit nový přístroj a chce aby měl i tuhle funkci. Se značkou Sony neudělá chybu ohledně jakékoliv kategorie foťáku a tuhle funkci už mají snad dneska všechny jejich modely. Jo, slepování v PC má pořád vyhodu ve slepování horizontálně i vertikálně zároveň.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.