Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem si dotykový telefon samsung mini 4. Bohužel s ním velmi bojují moje prstíky kolíky i moje trpělivost. Proto je na prodej a potřebuji poradit - jaký dotykový telefon je nejvhodnější pro moje požedavky.: Větší tlačítka, písmena, funkce přehrávání hudby- audioknih, foto aspoň trochu kvalitní, plánovač - též velká písmena. Děkuji za rady. kenyska
doplněno 06.09.15 21:55:OPRAVA - HLEDÁM SAMOZŘEJMĚ TLAČÍTKOVÝ. Zdravím kenyska
Ahoj.Počkej si a před vánocema budou nové tlačítkové mobily.Třeba Nokia 222 asi kolem 900 Kč.Ještě se prodávají starší Nokia 225 nebo Samsung 5611.
Zkuste Nokii E52. Nebo Nokii 6230i. Jsou to starší přístroje, ale celkem povedené. Já ještě u telefonu preferuji alespoň týdenní výdrž na baterii, při častém telefonování. To dnešní moderní přístroje nezvládají. U dnešních telefonů si připadám, jako bych se vrátil tak o 20 let zpět a používal telefon někdy z dob velkých analogových přístrojů, kdy byla výdrž na baterie podobná.
Čo by ste povedali na tento: techbox.dennikn.sk/...
doplněno 09.09.15 22:10:Telefon je predsa v odkaze tlačítkový s kombináciou dotykového a všetkými fukkciami čo zakladateľka otázky požadovala,len je véčkovi.
doplněno 09.09.15 22:24:dokonca aj v predaji v ČR príde jeden do predaja.: dotekomanie.cz/... Dúfam,že som nikoho neuviedol do omylu.Lebo telefóny sú ovládané klasickou klavesnicou a dotyk je len druhoradý u nich,no funkčný.
... ale "Cenu ani dostupnosť výrobca neprezradil, rovnako ako ani či sa dostane mimo čínsky trh. Nové véčko by však mohlo predpovedať, že podobného modelu sa dočkáme aj v Európe. Uvidíme možno po IFA 2013."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.