Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10?

Od: kucharinka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, zarezervovala jsem si zdarma windows 10.

Máte taky W8 a učinili jste tak? Neprovedla jsem nic za co bych pak platila že ne? *nevi*

Také jste to zarezervovali? .. Jak zjistim, že už si jej mohu nainstlovat nebo tak ..

Díky moc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rybrcoul
hodnocení

2x

Windows 10 jsem měl na počítači asi týden a došel jsem k závěru že ještě nejsou zralé nahradit ty předchozí. Je to všechno takové nějaké chatrné a ještě více zaměřené na retardované uživatele se špatným zrakem takže doporučuji rozhodně ještě nějaký ten měsíc počkat.

hodnocení

1x

Nic špatného jste neprovedla:) Nainstalovat můžete...a nemusíte.

V pravém dolním rohu by na liště mělo být oznámění až bude instalace připravena ke stažení..resp. k instalaci.

Na Vás bude, jestli instalujete či nikoliv.

kucharinka*
hodnocení

Aha, děkuji mockrát :) Už jsem se lekla. A ještě jenom dotaz, nainstaluje se po tom stažení sám nebo to musím nějak instalovat já? :O ... Počítačům celkem rozumím ale W8 natož 10 je pro mě velkou záhadou ... děkuji moc :)

Win 10 by se měl nainstalovat až po Vašem "potvrzení"..tedy nikoliv "sám".

bruter*
hodnocení

0x

Vážená dámo,zjistíš to tak,že občas si otevřeš tu ikonku windous vpravo dole na liště kde TI poskytují informace.Není co zkazit když dodržíš postup.Instalaci to provede samo stačí dát impuls a trvá to skoro 2hodinky.Neboj se toho zvládl jsem to i já a to mě je 75 let.

kabod*
hodnocení

0x

W10 se mi naroubovaly hned první den,po kliknutí na rezervační okno..Jen mě irituje na W10 nestále vlezlé dotazy,kamera on,tamto on,spousta FÍZL nabídek jestli on nebo off..Je mi 70let a nasere to fest,takže přihlašuji se VLASTNÍM emailem,nee Microsoft přihlášením.A všechno mám pokud možno OFF.Nejsem zvědavý na fízly ODKUKOLIV,že mi čumí třeba přes ON KAMERU do ksichtu..Jo a velmi dobré je mít stále MIKROFON OFF,pokus zrovna NESKYPUJETE...

vernon
hodnocení

0x
Hrozný operační systém, zlaté Visty.
duha*

W 10 to je katastrofa ,jeden velkej průser od Microsoftu měli by se lidem omluvit co vypustily za blud a odejít z trhu

marcela263
hodnocení

0x

stáhla jsem si windows10 a doprasil se mi celý počítač,zlatá 8,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]