Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei P8 lite

Od: kucharinka* odpovědí: 8 změna:

Jaký máte názor na telefon Huawei P8 lite. Co nejvíce názorů prosím :) Nechci udělat kravinu a koupit ho jen tak bác :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Až na kapacitu baterky to není žádná hrůza.

junkers*
hodnocení

0x

184 recenzí nestačí?

maci11

Taky mám raději opravdový názor lidí ,než recenze,které si většinou firmy píší sami.

hodnocení

0x
Oni dokonce i tu baterku docela chválej. Akorát že si ji až doslouží člověk sám nevymění za novou protože kryt je tam napevno. Druhou ne výhodu bych viděl v tom že slot na kartu je společný pro druhou sim nebo microSD takže si musíš rozmyslet jestli ti stačí vnitřní paměť a budeš mít dualSim nebo do slotu dáš paměťovku a přijdeš o dual.
kucharinka*
hodnocení

To s tou baterií - konečně mi někdo poradí ... ona se nedá vyměnit vůbec? nebo ji vymění v opravně? :) děkuji mooc :) o slotu vím, aktuálně mám Micro SD 16GB a mám tam místa ... takže myslím si, že s pamětí problém nebude, jen jsem četla, že je celkem blbé, že je plastový ...

Servis baterku samozřejmě vyměnit dokáže ale bude to dražší originálka a oprava bude taky něco stát. Zatímco koupit repliku a strčit do jiného mobilu zvládne i neumětel. On to prakticky i na podobném mobilu zvládne i průměrně šikovný kutil pokud mobil nemá být vodotěsný a přístup není jen ze strany displeje jako to mají některé Ixperie.
Co se týče velikosti paměti - těch 16 Giga co uvádějí je teoretická hodnota. Počítej že skutečná hodnota bude pod 10GB zbytek zabere systém a předinstalované těžko odstranitelné aplikace.Záleží jaké uživí bude mobil plnit ve tvých podmínkách. Mě by těch 10GB stačilo ale já nepotřebuju mít v mobilu filmy v rozlišení HD pařit pět her naráz.
doplněno 05.08.15 13:21: Můžeš se podívat na youtube a zadat tenhle tip mobilu jak se rozebírá. Většinou tam návody jsou. Jestli se do něj leze ze strany displeje, a předpokládáš že ti vydrží víc jak 2roky, tak bych si ten nákup dost rozmýšlel. Ty dva roky jsou tak akorát životnost baterie a musíš počítat s tím že tě měsíc po záruce baterka vypeče.
doplněno 05.08.15 13:29: Jinak ty tabulkové hodnoty uváděné výrobcem jsou za cenu kolem 6000 dost dobré. S trochou rizika by se sehnal číňan dobré značky se stejnými parametry kolem 4000 ale chápu že když jsi naletěla s alkatelem tak další podobné fiasko riskovat nechceš.
kucharinka*
hodnocení

přesně, takhle to mám já. Hry nepotřebuji nehraju, na filmy mám ntb, jestli nějaké to video a hlavně fotografie :) no ...ono vypadá že nadělám caviků kvůli telefonu ale pro mě jako studáka je těžký si na ten mobil našetřit, takže śi nechci koupit šrota ,jako jsem naposledy udělala s alcatelem ( po 2 letech odchází úplně :( )

Děkuji vám za rady, ještě kouknu na yt na recenze a uvidim no :)

doplněno 05.08.15 13:26:

Díky moc :)

anonym0
hodnocení

0x

Koupil jsem ho pro pritelkyni za 6000,- (ceska distribuce).

Subjekticni nazor: az na baterku dobry (pri intenzivnejsim pouzivani vydrzi den (24h), na stole bez pouzivani vydrzi>48h), vykon pro aplikace vice nez dostatecny. Vyuzitelna interni pamet je pokud si mapatuju cca 12GB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]