Nejste přihlášen/a.
Ptrosím poraďte mobil Samsung GT S5830i stále hlásí plná paměť zpráv ačkoliv jsem všechny vymazala -hlásí vymažte nebo odinstalujte data a aplikace ,vymyzala jsem všechna data ,všechny písničky už nevim co a stále to hlásí-příchozí sms se ozve ale neni tam a zase že je plná paměť
už jsem našla plné aplikace tak odinstalovávám
pokud to nepomůže, zkuste tovární nastavení - Aplikace-nastavení-soukromí-obnovit tovární data-resetovat telefon-vymazat vše
doplněno 05.08.15 08:52:Ano - vymazalo by to všechny kontakty z telefonu (ukládám si je do sim-karty). Samsung si někdy žije svým vlastním životem a takový restart mu neuškodí. Pokud máte nějaké zakoupené aplikace, o vše přijdete... ale jako poslední záchrana telefonu to stojí za to.
doplněno 05.08.15 11:55:Kontakty se dají přesunout na SIM kartu. Většina aplikací se přes "nastavení-aplikace" dá přesunout na SD kartu, pokud máte dostatečnou velikost.
Také je aplikace do PC - Samsung Kies - která zálohuje mobil. Můžete si tak zazálohovat v podstatě vše potřebné ...
a SD karta je ta malá co se přidává kdyby se tam nevešly?(omlouvám se v tomto jsem trochu antitalent tak se nesmějte a dcera co by poradila zrovna není doma...
čtete?psala jsem že jsem všechny vymazala ,cdákle všechny písničky,videa ...pak i aplikace ,ale stejně sms nechodí jen pípnou
Vymazala jste všchny zprávy? Přijaté, odeslané, připravené, přílohy u zpráv, registr hovorů (přijaté, zmeškané, volané), stažené a uložené aplikace (neinstalované), další melodie do telefonu, další tapety - všechno zabírá místo. Nebo připojte k PC a koukněte kolik volné paměti je v telefonu, kolik na kartě, kde se místo nedostává, kam je směrováno ukládání SMS ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.