Nejste přihlášen/a.
dobry den, udelal sem si radost a koupil si novou tv. problem nastal se zobrazenim na internetu. bezne stranky funguji dobre ale problem nastava ve chvili kdy vstupuji na stranky kde mi tesne pred vstupem vyskoci okno s potvrzenim ze ji mi 18let. okno je jakoby moc velke a nezobrazi se mi dole ze chci vstoupit. to uz je jakoby schovane. obraz nejde nijak posunout ani nic jineho. navic uz se nejde ani vratit o krok zpet a proto musim prohlizec vypnout a zapnout. budu rad kdyz nekdo poradi co s tim. prikladam foto aby byl videt problem snad se foto zobrazi. jedna se o tv lg 55lb67. Predem dekuji.
to je uplne jedno co je to za webovku. jedna se o vsechny stranky ktere vyzaduji potvrzeni veku. taky se zkuste obcas zamyslet...
Pamatuj že jedno je jen kolečko u trakaru. Třeba bych to na své LG vyzkoušel. Třeba jsi jen natvrdlý a neumíš to. A Smart je k ničemu. A ten Explorer ve Smartu vůbec. Jedině Smart box. Bohužel ty TV bez Smartu a dalších tunerů neprodávají.
Tak se snaž. Třeba na to přijdeš.
konkretne se jednalo o stranku drsnysvet.cz muzete to vyzkouset na sve tv. pouzivam prohlizec ktery tam byl nastaven. nevim jak zmenit prohlizec. pred dvema dny to jeste slo. ted uz ne.
42lb650v bez šance. Dokonce nejde ani z té stránky utéci. Připojil jsem Android Smart box k této TV a žádný problém.
doplněno 01.08.15 09:15:Kup tohle či obdobné. Celý Smart to předčí
jj dela mi to same. ani nejde se vratit o krok zpet. nezbyva nic jineho nez restartovat prohlizec. ale je mi divne ze kdyz sem ji koupil tak pri prvnim vstupu na tuto stranku sem to odklikl v pohode. pak sem vymazal blbec historii a uz to neslo. treba to bylo jen aktualizaci a s dalsi aktualizaci bude problem vyresen. nebo je chyba nekde jinde. diky za rady a snahu mi pomoct jen priste hned na zacatku nerejpejte je to zbytecne... hezky vikend
Mám LG 50PM680S (plazmu) a všechno v pořádku.
Ovšem, já mám internet přes celou obrazovku a to vyskakovací okno přes celou výšku obrazovky není, takže je v pohodě viditelné celé. To máte prohlížeč vždycky na třetině velikosti obrazu? Divné.
Ale jinak je řešení vaší situace jednoduché. Máte k TV klávesnici? Pak stačí zmáčknout Enter.
doplněno 01.08.15 13:37:A co zmáčknout OK na dálkovém ovladači? U mě to funguje. Ale možná je to tím, že mám tlač. OK na tom vyskakovacím okně na TV viditelné.
doplněno 01.08.15 14:29:S tou klávesnicí máte asi pravdu. Ale jistotu budete mít až to vyzkoušíte.
Vypadá to na chybu prohlížeče, že zobrazuje vyskakovací okno větší než je velikost obrazovky. Asi v jiném rozlišení.
Je možné že je to aktualizací, povoloval jste nějakou v poslední době?
Ten webovy prohlizec mam pres celou obrazovku, ale to vyskakovaci okno je vetsi nez obrazovka na vysku a posunout nejde. Klavesnici primo k teto TV nemam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.