Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber telefonu

Od: jarda9 odpovědí: 10 změna:

Ahoj chtěl bych si koupit nový telefon ale nevím který...

Chtěl bych aby mel funkce jako Galaxy S 2 nebo S 3 a velikosti byl spis jako Galaxy ACE. Nejvíc by se mi líbil asi xperia T ale ten je taky dost velký. Nemáte někdo nějaký nápad?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Galaxy S 3 mini

edge*
hodnocení

0x

Top modely jsou už bohužel jen 4,3" displej a více. No jinak asi Galaxy sIII mini ten je 4", nebo Galaxy ACE2 ten je 3,8". KDyby ti nevadil 4,3" displej potom je tu HTC one S, Huawei Ascend P1 a jiný podobný... Prostě spěje doma kdy low-end bude začínat na 4" displeji*bzum* Těch mobilů jde pochopitelně doporučit nekonečné množství, lyší se jen prkotinama a samozřejmě cenou.

Ale pokud jsi ještě nevlastnil mobil s větší uhlopříčkou, tak za vyzkoušení nic nedáš. Plno lidí se obávalo, že si na velký mobil nezvyknou a byli překvapeni jak rychle si zvykli a jak malý displej doteď strpěli;)

hodnocení

0x
Galaxy S Advance:- Android 2.3.6 , aktualizace na 4.1 v průběhu tohoto měsíce- 768MB ram- dvoujadrový procesor, 1ghz- 4palcový display- 5MPx fotoaparát- přední kamera 1.3MPx- NFCNa pohled od S2 o malinko horší display, nic co by viděl každý.Cena o cca 3 tisíce menší než S2. Kolem 7-8 tisíc.Galaxy S3 mini určitě nee... cena vyšší jen kvůli cca 259 mb ram navíc..
doplněno 14.11.12 21:54: A pár dalším "maličkostem" .. poměr cena/výkon SAdvance/S3mini je jednoznačně vítěz S Advance.

stirecek*
hodnocení

0x
Ve velikosti 4" jednoznačná huawei ascend g 300. Za cenu pod 4tisíce nic lepšího nekoupís. Samsung je predrazena plecka.
Radši si připlatím za dražší "placku" než potom chodit každý měsíc do servisu..
stirecek*
Tak proč doporučuješ samsung? Když se kazí... ascend je u Vodafone nejprodávanějším telefonem víc než půl roku na trhu a dodnes ani jediná reklamace! Čerstvé info přímo od zdroje.
Mě se Samsung nekazí, právě tak to bylo myšleno, že si radši koupím Samsung, který je kvalitnější, než Huawei..
Nejprodávanější telefon u vodafonu je iPhone 4S, po něm Samsung Galaxy Ace, potom 3 Nokie. Žádný Huawei.
Stejně si lidi radši vyberou slabší Samsung za stejnou cenu.
Zajímavé.
stirecek*
A v čem je Samsung kvalitnější? To je právě ono,lidi radej koupí dražší, protože si mysli,že je lepší. :)
mobilni-telefony.heureka./...
přečti si některé recenze, zvláště od Františka a Kateřiny hned pod ním. Tam máš ty rozdíly mezi Huawei a Samsung nebo HTC popsané. Navíc František má s dvojku v servisu, takže se kazí. Huawei nemá žádnou reklamaci, siriš poplašné zprávy. Navíc kdo vybudoval u nás mobilní sítě a kdo je spravuje?
doplněno 17.11.12 17:48: Edge musíš dodat, ze za stav sítě a investic je jen na našich operátorech. Každému je jasné, že jsme nejdražší v Evropě a zisky jsou takové, ze zatím není třeba investic. Ale když si lidi platí za nefunkční spojeni, neumí se ozývat, není to problém dodavatele. Jinak je mi vcelku jedno,jestli si koupíš mobil za 4 nebo 14tis, dál budu tvrdit,ze takové telefony jdou jen pro toho kdo ten výkon využije. Na volání, práci, meily, net ž stačí daleko nižší výkony i těch telefonů za dva tisíce.
doplněno 18.11.12 10:49: Já nic neradím, jen doporučuji, tak stejně jako ti, co tento telefon vlastní a jsou s nim všichni spokojení. Stačí si projít recenze na heuréka, svět androida-testy, www.g300.cz nebo fórum Andorra. Řeči typu čínská plečka od někoho, kdo telefon nedržel mě nechávají chladným :) Ostatně co je Samsung? To stejné, jen se to jinak jmenuje a je to dražší, aby si lidi mysleli přesně to,co si myslíš i ty - ze je lepší. To stejné platí i třeba ve srovnání vw a zbytku světa :)
edge*

To, že nemají pořát Ascend skladem neříká nic otom, že je nejprodávanější, ale proto, že o něj není bůh ví jakej zájem. Momentálně už tak výhodný není. Dotazující se mimochodem ptal na mobil s výbavou SII a SIII čili minimálně 2 jádra a dostatečný výkon na nejmodernější aplikace. To znamená, že ho ani nezajímá nějakej Low-end... huawei nemá reklamace huawei se rovnou vrací.

A co je to za sítě, když Vodafone má v tomto roce už několikátý výpadek sítě? V tomto týdnu dokonce celorepublikový. Huawei síť není stavěná na dlouhodobé vytížení, což se v českých městech stává každý den. Malá hustota sítě, kde na okraji města se mobil hádá jeslti se má připojit na 3G nebo GPRS... U konkurence v podstatě stačí přehrát software případně vyměnit nějakou součástku aby se stanice zmodernizovala. Huawei stanice fungují se starou technologií co nejdéla než se koupí nová s rychlejšími odezvami, větším pokrytím a vyššími rychlostmi... Proto je na tom česká telekomunikace nejhůře v Evropě... Šetří se na špatném místě.

doplněno 18.11.12 03:06:

Stricek: Ano to je pravda a proto nebudu radit někomu kdo vyžaduje výkon low-end;) A třeba nejsme tak bohatí abychom kupovali levné věci.

doplněno 18.11.12 03:07:

pardon Stirecek:

jirbar*
hodnocení

0x

Já jsem si pořídil Well 3170. Stejně většinou volám z domu. Ale hlavně volám za korunu na mobil a za 0,40/0,60 Kč na pevnou. Proč "živit" ty mobilní operátory. Jo a účtují po vteřinách od samého počátku, takže mně zvednuté nechtěné prozvonění nestojí 7 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]