Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je obdoba park-vodafone.cz?

Od: jak123® odpovědí: 6 změna:

Operátor Vodafone má službu na www.park-vodafone.cz, kde se zaregistrujete a zaznamenávají se tam všechny příchozí i odeslané SMS-ky a můžete si sem stáhnout seznam kontaktů. Vše můžete podle potřeby upravovat, nepotřebné SMS libovolně mazat, zkopírováním si potřebné můžete vytisknout na papír nebo přenést do PC. Máte to pod heslem, takže jen pro sebe. Nevím, zda stejnou službu mají i T-Mobile a O2, ale možná někdo z diskutujících bude vědět a dá informaci.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bomba*
hodnocení

0x

O2 to má pod číslem 1188

mobil*
hodnocení

0x

Pro O2 registrace na jakýkoliv mobil

http://sms.1188.cz

Pro T-Mobile musí aspoň vlastnit jejich SIM. Odesílání jen v rámci jejich sítě, pokud chci bezplatně

hodnocení

Pro mobil a bomba: Když si přečtete otázku pozorně, tak odpovídáte na úplně něco jiného. Otázka nezní na možnost odesílání SMS zdarma, ale na obdobu park-vodafone u konkurenčních operátorů. Server park-vodafone zaznamenává všechny přijaté i odeslané textovky, které si třeba i za rok mohu přečíst. Ale děkuji za snahu!

Ještě opravuji: Správně: www.parkvodafone.cz, bez pomlčky za park.

mobil*

Kdybys trochu víc přemýšlel, tak by ti došlo, že Vodafone park je hlavně na odesílání SMS v rámci jejich sítě. Pokud se použije registrace (myslím že mají i bránu bez registrace) tak mám k dispozici další služby jako adresář příjemců, archiv odeslaných SMS. Přijaté SMS je pěkná blbost. Není tam žádné telefonní číslo. To nefunguje ani u T-Mobile který má bránu vázánu přímo na SIM takže SMS odeslána z internetu nikdo nepozná, že není z mobilu. Dojde i číslo odesílatele a zpětná doručenka.

hodnocení

Ach jo, mobile. Ty mi vysvětluješ, co už několik roků používám:) A znáš to dokonce líp než já, jo? Taky to mám, samozřejmě, vázané na svoji SIM. Otázka zněla, jestli někdo ví o něčem podobném jako je parkvodafone /nikoliv SMS bránu!/ u O2 nebo T-Mobilu, tak nemachruj. Radši konec diskuze, ano? *slunce*

mobil*

Asi to moc neznáš chytrolíne, když píšeš že na Vodafone Parku se ukládají doručené SMS. Uděláš lip, když se na O2 zaregistruješ a můžeš zkoušet a ne tady machrovat. Na idioty nejsem zvědavej.

doplněno 29.07.15 13:20:

A pokud máš účet u Vodafone umožňující přes mobilní číslo něco navíc tak to jsi hošánku nenapsal. Píšu jen z hlediska uživatele který na ty tři operátory kašle protože volá za 60 haléřů u jiného operátora.

doplněno 29.07.15 13:22:

A zkus se zeptat na lampárně, nebo v kotelně. Tam ti poraděj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]