Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si psát?

Od: drdolittle odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, kamarádce se bude brzo odpojovat internet takže si nebudeme moc psát přes fb ani přes cokoli jiného, k čemu je třeba. Pak bude problém i s SMS nemá kredit. Budu hodně volat, ale zas to se může prodražit. Nemáte nějaké typy, přes co by šlo zůstat v kontaktu? Bydlí strašně daleko. Děkuju:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, co se vrátit ke klasice - používat psaný dopis a ten poslat poštou? Zdravím!

P.S. Ta kamarádka nebude mít přístup ani na veřejný internet (knihovna, int. kavárna)?

doplněno 26.07.15 23:22:

mp - to máte pravdu. Ono se zdá, že by ta komunikace měla být bezplatná. Jinak by si asi kamarádka koupila kredit. Internetová kavárna také není zdarma, tak snad ta knihovna.

mp*

Jenže to máte 13 korun za dopis, to taky neni zadarmo. Podle mě se tyto kamárádky pohybují v naší současné realitě. Ony to zvládnou. Toho bohdá nebude, aby na esemesku nebylo. A spojení se jistě najde. Musí být, jinak by to nefungovalo. Každý ho má.

hodnocení

1x

Internetová kavárna :)

mp*
hodnocení

0x

Nevím jestli mám takový dojem, ale psát si s nejlepší kamárádkou přez FB, je podle mě dost anomymní. Prostě s kamarádem se obyčejně stýkám osobně, pak telefon, když mě někdo popřeje ESEMESKOU, tak už mě to trochu urazí, a kkyž mě někdo popřeje přez FB, tak to ani asi neberu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]