Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s telefonem se w760i

Od: crazywitch* odpovědí: 1 změna:

ahoj, prosím o radu. Od vánoc mám nový telefon SE W760i. Po čase se začalo stávat následující: Občas, někdy i několikrát denně, ohlásí zvuk vypnutí, na displeji se zobrazí NEAKTIVNÍ SIM, poté se vypne a po chvilce opět zapne a vyhledává sít ...poté zase dobře funguje. Nevím si s tím rady. Na internetu jsem našla, že je možné, že je kradený, ale to nemůže, protože jsem ho kupovala přímo v mobilpohotovosti a nový. Chtěla jsem ho jít reklamovat, ale jak jim to tam dokážu, třeba se zrovna sám nevypne a zapne...děkuji za vešekré odpovědi. Moc mi tím pomůžete. Lucie

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

0x

Zkuste se podívat na tento odkaz: sony-ericsson.novy-mobil./...

nea
23.01.2009 09:55
reagovat
neaktivní sms karta
23.01.2009 09:57kopretina
ahoj, při vložení nové sms karty do mobilu, se mi na displeji zobrazuje: neaktivní sms karta. Co s tím? Poradíte mi, díky
reagovat
Neaktivní SIM karta
27.01.2009 13:29NovýMobil.cz
Je třeba se obrátit na operátora, asi nebyl dlouho dobit kredit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]