Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Včera se mi na mobilu Samsung Galaxy A3 objevila možnost aktualizace softwaru na android 5.0. Já ale mobil aktualiovat nechci. Snažila jsem se to nějak odstranit, ale nešlo to. Navíc se mi v horní liště ukazuje: Aktualizace softwaru-aktualizace byla odložena. Přitom já jsem předním nic takového nestahovala... Prosím, nevíte jak se to dá odstranit? A proč se tam ta aktualizace objevila z ničeho nic? Děkuji moc všem za odpovědi!
anonym123
Dobrý den, u OS v PC lze automatické aktualizace zakázat - pokud najdete tuto možnost v nastavení svého mobilu, tak to zakažte (nepovolujte). Zdravím!
doplněno 25.07.15 14:46:anonym123 - Takže, Vy tam nemáte tu volbu Zakázat. Ovšem, když tam neoznačíte ani jednu z těch dvou možností, tak by to mělo být stejné jako zákaz, resp. neměla by být žádná aktualizace.
Nebo tam nelze nepotvrdit žádnou variantu a jedna musí být vždy vybrána?
Keďže vývoj ide stále do predu,tak pri výrobe a inštalácii sa už myslelo na ďalší systém,tentoraz android 5,ktorý sa vyvíjal a tak bol nastavený tak,že ak už bude k dispozícii,tak sa vám ponúkne možnosť na aktualízáciu novšieho softweru,čo sa aj vám stalo.vy ju môžete prijať alebo ignorovať,poprípadne v nastavení,ak je možnosť zakázať.Niečo podobné sa teraz deje u Windows na PC kde sa ponúka možnosť prechodu z windows 7,8 prechod na 10.Toto upozornenie vám prišlo preto,lebo operačný systém smartfonu je cez mobilnú a internetovú sieť prepojený a synchronizovaný ako napríklad PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.