Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasknutý displej

Od: tereza20* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Mám takový větší problém.Dneska mi spadl můj tablet na zem a uprostřed se mu rozbila obrazovka.Tablet reaguje pouze na některých místech,ale tam kde to prasklo ne,takže se to musí stále přetáčet aby se na něco dalo kliknout,a aby se dal vůbec vypnout. Nevíte co s tím? Je to tím že je jen uprostřed prásklé to sklo? Šlo by to vyměnit? Děkuju za odpovědi :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vklus
hodnocení

2x

Záleží co je to za značku, ale obecně ty úplně levné se nevyplatí opravovat ani při nákupu dílu z ebay nebo aliexpress. Taky se mi stalo, že se rozbil displej. Po shlédnutí kolik stojí nový jsem koupil nový tablet.

Jo displej se u levných někdy nevyplatí, ale prasklý dotyk se vyplatí téměř vždy.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, je to porouchané a necháte si to opravit v servisu. Zdravím!

davson12*
hodnocení

0x

vyměnit to půjde určitě

hodnocení

0x
V servisu vám to vymění i za několik tisíc. Objendnat v Číně a udělat svépomocí, stojí to desetkrát méně.

danys*
hodnocení

0x
Doporučuji si při nákupu sjednat pojištění, na mobil me to na 3roky stalo 500kc, cena mobilu cca.5tis.

Pojištění, prodloužené záruky a jiné nesmysly jsou největší 3,14čovina na světě *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]