Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěla bych se zeptat, za 3 měsíce mi u vodafonu končí 2 letá smlouva na red tarif-volání a sms zdarma do všech sítí+ 1,5GB to vše za 699 kč měsíčně, štve mě internet, kterej je spomalenej a myslim, že volání ani tolik nevyužiju, abych musela platit tolik. Jsem u vodafonu přes deset let a když jsem jim volala, zda mají něco výhodnějšího, tak prý ne, jedině prodloužit smlouvu a jet na 2 roky dál Což se mi nezamlouvá. Máte někdo radu, jiný operátor, nebo něco? Díky
Zkus www.porovnej24.cz a vyjede ti to nejlepší tarif pro tebe.
Na prodejně nikdy nezískáš neveřejné tarify nebo slevy, bonusy. To můžeš uškemrat pouze telefonicky. Na prodejně nemají pravomoc ti nic slevit.
doplněno 26.07.15 21:44:Hanko - smlouvat se muís umět. Pokud jste zavolala a řekla já jsem xxxx nemáte něco levnějšího? Tak odpověď jste dostala - nic nemáme.
Začněte jinak a udělejte ze sebe méně chápavou. Dobrý den, jsem xxx a potřebuji se zeptat, kdy mi končí smlouva, jak mám dát výpověď, zda stačí e-mail nebo písemně a na jakou adresu a bla bla bla. Sice se mi od vás nechce odcházet, ale jiný operátor mi nabídl slevu nebo (nevím co) a když pro mne nic nemáte bla bla bla. Nevěřím, že nepochodíte.
Telefonicky na vodafone mi je řečeno, že nic levnějšího, lepšího není, pouze to, co mám ted.
To je strašnejch peněz, 699 – záleží, jak jsi závislá na tom internetu, jinak na normální volání bleskmobil.blesk.cz/... – 2,50/min. a jedno číslo za 1 Kč bez paušálu, jen dokupovat kredit.
Vždyť Vdfn má taky 4GB/260 Kč, nebo 30GB/390 a to už je slušná porce dat; ale bylo to v akci, nevím esi to trvá.
@hhanka1 štve mě internet, kterej je spomalenej rychlost internetu není dána druhem paušálu nebo operátorem, ale silou signálu, případně starším mobilem, který neumí rychlejší sítě; i když se operátoři chválí nevím kolika G (LTE), někde signál prostě není dostatečný a tím je internet hrozně pomalý...stačí jet vlakem Praha - Ostrava, z některých míst po trase se ani nedomluvíte...a pokud v podobném místě používáte datové připojení...
možná toto
Telefon mám Samsung S4..ale odkaz dobrej..zajdu na prodejnu a pozeptám se, jak mi tu radí ostatní..
U vodafone se dost dobre ujistete, ze vas telefon (zejmena ten co si hodlate koupit, ale i Vas stavajici) podporuje tyto LTE pasma (u vodafone tedy zejmena to LTE pasmo c.8 - 900MHz (neplest s GSM 900), zejmena prvni dve pasma jsou dulezita, jinak vam Lte mimo mesto moc (spise vuec) nepojede, frekvence okolo 2Ghz totiz nema zadny dosah.
4G:
LTE800 [band 20]
LTE900 [band 8] (jen u Vodafone !)
LTE1800 [band 3]
LTE2100 [band 1]
LTE2600 [band 7]
pro informaci uvadim, ze iPhone6 má 16 LTE Bands: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29 a levne asijske telefony sotva 3!
prehled vsech na niviuk.free.fr/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.