Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navázání otázky : Reklamace baterie

Od: vsenemuzuvedet* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, po zakoupení nové baterie se přikláním k tomu, že to není baterií, ale mobilem. Baterie (i nová) mi vydrží max 13 hod. Volání celkově tak 25 minut, wifi 15 minut. Jinak nespuštěné žádné jiné aplikace. Nesetkal se s tím někdo? Může to být vada telefonu? Dík za komenty ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hb
hodnocení

0x

Problém je zřejmě v tom, že máte nesprávně nastevný telefon. Už vaše sdělení, že nemáte žádné aplikace spuštěné, je nesmysl. Spuštěných jich je víc než dost už při prvním zapnutí mobilu. Požádejte někoho zkušenějšího o přenastavení operačního systému telefonu.

vsenemuzuvedet*
hodnocení

Myslím nějaké aplikace navíc, né klasické, které se spustí při zapnutí telefonu ;)

hop®
hodnocení

0x

Samořejmě to může být vada telefonu.
U starších typů byla uvnitř na desce připájena částečně keramická součástka - koncový zesilovač, který zajišťuje vysílání signálu z telefonu. Při pádu nebo navlhnutí telefonu se tato součástka poškodila a aby se telefon byl schopen připojit na síť, potřeboval víc energie.
Myslím, že u nových typů to bude obdobné, podobná součástka je pro funkci telefonu nezbytná...

vsenemuzuvedet*
hodnocení

Mám starší typ telefonu - Nokia X3 - O2. Půl roku šel telefon v poho. Nabíjela jsem třeba každý den,ale to jsem měla zapnutou wifi i celý den (to jsem brala), bez wifi i 3 dny. Teď max 13 hodin, jak píši výše.

hodnocení

0x

Za prvé není nutné zakládat nové téma, ale je lepší pro návaznost informací pokračovat v původní otázce.

Ano, může to být problém v telefonu, pokud výměna baterie nepomohla. V první fázi bych telefon uvedl do továrního nastavení a zkusil jej používat. Neproběhla mezitím třeba aktualizace firmwaru telefonu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]