Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohodnocení elektrické kytary? Nejsem znalec

Od: matej66 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, pomohl by mi někdo s ohodnocením elektrické kytary? Bohužel se v tom vůbec nevyznám.. Majitel kytary již bohužel nežije a u mě by se na ní jen zbytečně prášilo..

Jedná se o kytaru: Cort X-5 pokud vím, tak byla plně funkční a vzhedově vypadá jako nová bez škrábancu atd..

Děkuji za případnou pomoc. :)

Hezký den

Ohodnocení elektrické kytary? Nejsem znalec
Ohodnocení elektrické kytary? Nejsem znalec #2
Ohodnocení elektrické kytary? Nejsem znalec #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

junkers*
hodnocení

0x

5, maximálně 6 litrů.

doplněno 21.07.15 12:27:

Tak, možná jsem trochu přestřelil. Jedině na ní před zájemcem "vypálit" nějaký brutální riff od AC*zed*DC a cena vyšplhá.

To stála nová..

V bazaru se objevovala za cca 2-2500Kč..

matej66
hodnocení

Moc vám děkuji za odpovědi. Inzerát mám s cenou 2500,- Kč a nikdo se neozval, kromě nějakého cizince, který žije mimo ČR. Tak aspoň vím, kde byla chyba. Nad 2k tedy nemá absolutně cenu jít.

Ještě jendou díky. :)

buss
hodnocení

0x

To ocení jen trh, proč už nebyla inzerována?

figurek*
hodnocení

0x

no nevím. Mrknul jsem se na Aukro do rubriky elektrické kytary. Na takovéto elektrické šestistrunky přihazuje pár lidí ale pouze u kousků s cenou pod 1600.

Se obávám, že ji za víc peněz těžko prodáte.

matej66
hodnocení

Moc vám děkuji za odpovědi. Inzerát mám s cenou 2500,- Kč a nikdo se neozval, kromě nějakého cizince, který žije mimo ČR. Tak aspoň vím, kde byla chyba. Nad 2k tedy nemá absolutně cenu jít.

Ještě jendou díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]