Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeškrtnutý mikrofon při volání

Od: terew odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,když mi někdo volá tak mám přeškrtnutý mikrofon při volání a neslyším ho.Když kliknu na ikonu mikrofonu stejně se nespustí.Myslíte,že je to na reklamaci?

doplněno 20.07.15 07:20:

Ještě doplním,že já volajícího slyším.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že na reklamaci to nebude. Spíše to bude na přečtení návodu a "poštelování" telefonu podle něho - vypnutý reproduktor zase zapnout. Zdravím!

P.S. Mikrofon asi funguje, slyšet jste, ale Vy nic neslyšíte. Zkuste ikonu reproduktoru.

doplněno 20.07.15 07:26:

No, ujasněte si pojem mikrofon (mluvit) a reproduktor (slyšet). Potom postupujte podle návodu.

Jedno z toho je vypnuté.

doplněno 20.07.15 07:57:

Je možné, že to bude ovládáno přes nějaké (rychlé) tlačítko přímo na mobilu, které jste zmáčkla asi omylem.

terew
hodnocení

Ne je to obráceně.Já je slyším,ale oni mě ale ne.

terew
hodnocení

Zkusil jsem obnovit telefon do továrního nastavení,ale problém přetrvává

Jaký telefon to je?

terew
hodnocení

sony xperia sp

Zkusil bych nasledující. Zkus udělat nějaký hovor, a otoč při něm telefon na šířku,aby se změnila pozice ikony a klikni na ni, jestli se ten mikrofon zapne,aby se zjistilo jestli je vada v místě displeje. Když to nepůjde, kouknul bych v nastavení aktualního profilu, který máš,jestli tam není nějaká položka nastavení na vypnutý mikrofon, a pak ještě zkusit reset tlačítkem na zadní straně pod krytem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]