Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,když mi někdo volá tak mám přeškrtnutý mikrofon při volání a neslyším ho.Když kliknu na ikonu mikrofonu stejně se nespustí.Myslíte,že je to na reklamaci?
doplněno 20.07.15 07:20:Ještě doplním,že já volajícího slyším.
Dobrý den, myslím, že na reklamaci to nebude. Spíše to bude na přečtení návodu a "poštelování" telefonu podle něho - vypnutý reproduktor zase zapnout. Zdravím!
P.S. Mikrofon asi funguje, slyšet jste, ale Vy nic neslyšíte. Zkuste ikonu reproduktoru.
doplněno 20.07.15 07:26:No, ujasněte si pojem mikrofon (mluvit) a reproduktor (slyšet). Potom postupujte podle návodu.
Jedno z toho je vypnuté.
doplněno 20.07.15 07:57:Je možné, že to bude ovládáno přes nějaké (rychlé) tlačítko přímo na mobilu, které jste zmáčkla asi omylem.
Zkusil bych nasledující. Zkus udělat nějaký hovor, a otoč při něm telefon na šířku,aby se změnila pozice ikony a klikni na ni, jestli se ten mikrofon zapne,aby se zjistilo jestli je vada v místě displeje. Když to nepůjde, kouknul bych v nastavení aktualního profilu, který máš,jestli tam není nějaká položka nastavení na vypnutý mikrofon, a pak ještě zkusit reset tlačítkem na zadní straně pod krytem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.