Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Momentálně nepoužívaný mobil

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:

Mám ho stále nabíjet nebo nechat vybít a uložit nebo vyndat baterii. Mám ho jako náhradní bez simky. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

josnow*
hodnocení

1x

LiIon nabít a rozhodně vyndat z telefonu (i "vypnutý" telefon stále odebírá malé množství energie). Nanejvýš pro klid duše jednou za 3 měsíce nabít. I tak ale počítejte za rok s podstatným snížením její kapacity.

hodnocení

0x

Baterie by se neměla skladovat vybitá. Takže jednou za čas dobít (za měsíc - dva... prostě když si vzpomenete. Záleží na jejím stavu).

hodnocení

0x

Záleží na typu akumulátoru.

hodnocení

0x

občas (ano, tak 2 měsíce) nabíjet, jinak se s ní (zvlášť, jestli má něco za sebou, jinak by mohla bejt i odolnější) rozloučíte, vyndavat ji celkem netřeba (nenechávat ani v šílený zimě (pod b. mrazu) ani v šílenym horku (na slunci)); slušná baterie by takhle měla vydržet roky...

hodnocení

0x

Taky takový mám. Dal jsem do režimu off a používám ho jako mp3 přehrávač abych ho držel v "kondici" :)

hop®
hodnocení

0x

Nabít a vyndat baterii. Jednou za čtvrt roku baterii vložit do mobilu a dobít. Už to tu někdo psal a i podle mne je to nejlepší šetření akumulátoru...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]