Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon do 2500kč

Od: kubajs* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,rozbil se mi telefon,a scháním nějáký do 2500kč,představuji si aby měl android a měl 5 palcový displej,jaký je za tuto cenu nejlepší,koukal jsem a je tam tolik značek,používal bych ho na navigaci a někdy na hry a hlavně telefonování,děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
No za 2500 ti toho na hry mobil moc nepředvede. Když budeš hodně dobře vybírat seženeš čtyřjádro s 1GB ramkou. Z oficiální nabídky je za tyhle peníze na trhu myslím akorát tak nějaké Prestigio, Op3nDot v tescu a nějaká ta lumia ( ta ale na windows mobile ). Z neoficiálních zdrojů pak přístroje které nejsou oficiálně určené pro český trh. Z těch je do tří tisíc nejlepší volbou Jiayu g3, někdy se na hranici 3000 sežene i Xiaomi redmi. Ostatní čínské značky jsou už dost sázkou do loterie takže bych je kupoval v oficiálních větších eshopech tipu Alza, CzC nebo Mironet.
Samozřejmě největší rozlet ve výběru bys měl při nákupu přímo z Číny. Tam se za 90$ dá občas koupit i osmijádro v akci se 2GB ram. ( Cubot, THL. MLAIS)

hodnocení

1x
Za 2500 si sezen nakou lumii s WP. Za tu cenu android neni dobry , ty levne ciny maji problemy s GPS. Pozor na to. Chcesli android nasetri aspon na honor 3c , nebo ber bazarovku.

kubajs*
hodnocení

a co tenhle: smarty.cz/... ten se mi zamlouvá nejvíc,akorát se chci zeptat zda má české menu,nebo jak to poznám,někde to není

Mobily od nich neznám ale Goclever byly jedny z prvních tabletů prodávaných na našem trhu a co vim, tak byly hodně poruchový.
doplněno 18.07.15 19:30: Poslední věta popisu říká že menu je v češtině.Gigová Ramka, baterka 2000 mili. Foťák 5mpix to jsou vlastnosti který by člověk měl za tu cenu brát jako základ.
doplněno 18.07.15 21:36: Než to koupíš podívej se po českých shopech na DOOGEE Valencia2 Y100 Pro 4G LTE.
Číňan mi ho nabízel v předprodeji za 86$ takže by se možná u českých šmelinářů pod 3000 mohl vejít. Proti tomu tvému to má v lepší verzi 2GB ramku Gorilla glas na displeji a foťák 13mPix. Hledej tu verzi s větší ramkou oni šejdíři samozřejmě nabízejí jako Doogee Valencia starší tip za stejnou cenu.
wasube*

Zařízení pochází z oficiální české distribuce s plnou podporou autorizovaného servisu na dva roky. Menu v českém jazyce.

Vždyt je to tam napsané ! Zkopírovala jsem to jen sem.

mot
hodnocení

0x
Urcite bych nekupoval zadnou z tech levnych číň. Tvari se nadupane, ale nestoji za nic...
Pak by ti toho ovšem za 2500 na našem trhu moc nezbylo. Kór když připustíš že pod tvoji definici "levná čína" spadne tím pádem i Huawei a třeba HTC
doplněno 20.07.15 14:55:

Čekal jsem až se zas ozve někdo s teorií, že nejlepší androidový telefon v nejlevněší třídě je vždycky Lumia s pindousem.

Možná máte pravdu že dobrý telefon v levné třídě je Nokia, ale když je dotaz položený _Hledám telefon na androidu na hry_ tak se snažím odpovídat na dané téma.

A co se týče narážky na to, že nemůžu srovnávat nějaké Doogee a HTC, tak můžu. HTC dožívá z časů bývalé slávy zatímco Xiaomi, ZTC, Jiayu, Doogee a další trhají prodejní statistiky.A není divu, když si takový gigat jako HTC dovolí dát na trh takový telefon jako třeba HTC one M8 a nedá mu za tu cenu ani gorilla glass

mot
To uz zalezi na tazateli, jestli neslevi z naroku nebo neprida finance.
A srovnavat huawei s nejakym dooggee?

danner122
hodnocení

0x
Za takovou cenu SK kup radci tlačítkovej jinak ti nepůjde za rok zvednout ani hovor. Kouhni se na htc desire C nedávno jsem kupoval novej za 5000

hodnocení

0x

Nokia Lumia - jsem si pořídil manželce a baterie je za den v ...

Koupil jsem si v tescu ve výprodeji za 1500,- mobil Pentagram - na hry je super, baterie snad 4,5Ah - ale je to cihla ..nicméně s Android 4.4, 8mega foťák, 2 diody... Dual sim, sem tam nějaký ten prográmek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]