Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,rozbil se mi telefon,a scháním nějáký do 2500kč,představuji si aby měl android a měl 5 palcový displej,jaký je za tuto cenu nejlepší,koukal jsem a je tam tolik značek,používal bych ho na navigaci a někdy na hry a hlavně telefonování,děkuji
a co tenhle: smarty.cz/... ten se mi zamlouvá nejvíc,akorát se chci zeptat zda má české menu,nebo jak to poznám,někde to není
Čekal jsem až se zas ozve někdo s teorií, že nejlepší androidový telefon v nejlevněší třídě je vždycky Lumia s pindousem.
Možná máte pravdu že dobrý telefon v levné třídě je Nokia, ale když je dotaz položený _Hledám telefon na androidu na hry_ tak se snažím odpovídat na dané téma.
A co se týče narážky na to, že nemůžu srovnávat nějaké Doogee a HTC, tak můžu. HTC dožívá z časů bývalé slávy zatímco Xiaomi, ZTC, Jiayu, Doogee a další trhají prodejní statistiky.A není divu, když si takový gigat jako HTC dovolí dát na trh takový telefon jako třeba HTC one M8 a nedá mu za tu cenu ani gorilla glass
Nokia Lumia - jsem si pořídil manželce a baterie je za den v ...
Koupil jsem si v tescu ve výprodeji za 1500,- mobil Pentagram - na hry je super, baterie snad 4,5Ah - ale je to cihla ..nicméně s Android 4.4, 8mega foťák, 2 diody... Dual sim, sem tam nějaký ten prográmek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.