Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zase kurvítko?

Od: babkazov® odpovědí: 9 změna:

Potkalo mně neštěstí! Tady jsem si pochvalovala tyčový mixer s příslušenstvím. zbozi.cz/... Maličká součástka, fakt kurvítko, poslala do pryč sekáček a struhadlo. Upadla ta malá věcička, která je na spodku pokličky hrnce, ve které jsou jistě převody. Na ni se nasazuje osička struhadla a sekáčku. *plac*Normálně umělá hmota to vzdala a udělátko je ve dvou kusech. Slepit, navařit to jistě nepůjde, protože otáčky jsou šílené. *zed* Sekáček oželím, ale struhadlo potřebuji. Uměl byste mi někdo poradit, jak bych to mohla vyřešit?

Je zajímavé, že se to stalo, u jiné značky, i nevěstě, která ho má ještě v záruce. Odneslala ho přes mall.cz k reklamaci. A já, která jsem na každý papír s razítkem velice opatrná a na záruční listy zvláště, nemohu záručák najít. Myslím si, že jsem ho položila na poličku pod stolem a s novinami vyhodila. *bzum*

Zase kurvítko?
Zase kurvítko? #2
Zase kurvítko? #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

mixér rozebrat, součástku vyndat...

pak zkrz celou navrtat díru odpovídajících rozměrů, napatlat dvousložkovým lepidlem a sešroubovat normálním vrutem.

.

tak bych to tedy vyřešil já...

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, je otázkou, zda by reklamace byla uznána - je to mechanická závada a to se většinou prodejce kroutí. Ale, podívejte se na diskuzi viz odkaz. Jednak zjistíte, že nejste první, kdo má s tímto výrobkem problém a také je tam nějaký telefon na servis. To bych zkusil já - ovšem, potom musíte ještě najít někoho, kdo by tu součástku (pokud je servis pošle) také namontoval. Nebo výrobek zaslat celý do servisu. Zdravím!

onlineshop.cz/...

doplněno 18.07.15 17:17:

Nemáte zač. Snad to dopadne dobře, ale také (až budete mít informace) zvažte cenu výrobku, resp. cenu opravy. Ale, to je Vám asi jasné.

hodnocení

Bene, jste zlatíčko. Právě tohle jsem potřebovala. Děkuji, děkuji, děkuji *pusa* *pusa* *pusa* Pak napíšu, jak jsem pochodila.

hodnocení

3x
babakzov:
Udeljte to co radí requied, pokud je to kurvítko tak problémy se budou opakovat.
Úkol kurvítka je donutit koupit nové, takže kurvítko se musí odstranit, ne že si necháte nainstalovat druhé :-D
hodnocení

bmbx, taky to tak vidím. Napíšu jim a poptám se. A pak se rozhodnu. Děkuji všem.*palec* Hanys, dobrá rada! Fakt bezva!

bbbb
hodnocení

0x

Bohužel to je ta doba plastová snad vám uznají reklamaci.Tento díl by měl být z kovu zvláště pokud jsou tam převody.

Pokud nenajdete doklad o zaplacení a platila jste kartou obchodník si to může dohledat.

tpjgwpj
hodnocení

0x
Prodejce vám doklad zašle znova. U některých si ho můžete i sama stáhnout po přihlášení (czc třeba).

hodnocení

0x
Jo to je ten pravy vyraz. Kurv**ko. Co nadelate? Bud vyjde reklamace (coz pochybuju napisou , ze je to opotrebene) nebo vyhodit a koupit nove. To je ta doba , kdy je vse levne , ale nevydrzi :)

hodnocení

0x

kdyby jste nechteli byt za kazdou cenu moderni a nevyhavali stare ety,neresili by jste kurvitka.a kdyz tak jsou porad dostupne dily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]