Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rádio k vodě

Od: bubi odpovědí: 9 změna:

poradte prosím nějaké fajn rádio k vodě s kvalitním zvukem...nebo alespon dle čeho vybírat takové rádio... pestrobarevné modely přivítám raději..děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Děsím se každého, kdo má sebou, u vody, na dece, rádio. Sebehezčí a sebekvalitnější. Když budu chtít něco poslouchat, pustím si to do uší ze sluchátek to, co se mi líbí. A nemusím poslouchat něco, co se mi ani nelíbí a ani o žádnou muziku u vody nestojím. Spousty lidí trpí jedním nevychovaným děckem, kterému na dece řve pošahaný, vulgární rapp nebo dusá techno. *plac*Omlouvám se, ale je to pouze můj názor a já jsem neodolala, prezentovat ho.

bubi
hodnocení

no to chápu..ale my chodíme k řece a tam jsme uplně sami))

stek*
hodnocení

2x

Můžu doporučit rádio Sencor SIR 007. Je to sice i internetové rádio, ale FM zvládá i s RDS v pohodě. Má skvělou výdrž na baterce a kvalita zvuku není úplně nejhorší.

Záleží, kde chcete rádio poslouchat. Jestli na hlučném koupališti, tak jedině asi přes kvalitní sluchátka. :)

rv*
hodnocení

2x

Třeba se líbí něco takového

aliexpress.com/...

Má to FM rádio, žádné hifi, ale na poslech dostatečné. Můžete to spárovat s mobilem a pak přehrává všechny zvuky z mobilu - písničky, videa, hry, telefon.

Funguje jako Handsfree - umožní přijmout a ukončit hovor - má mikrofon. Baterie LiPo a celkem standard, takže v případě problémů se dá nahradit jinou.

bubi
hodnocení

alza.cz/...

tak jsme koupili tohle..je opravdu malinkaté tak do ruky a hraje suprově...

jinak díky "stekovi"a "rv"za tipy!

hodnocení

1x
"Malý rádijko" s kvalitním zvukem NEEXISTUJE.
Kvalitní zvuk se kromě jiného dá dosáhnout pomocí kvalitních reproduktorů. A třeba nízké frekvence, teda basy, potřebují velký reproduktor. A také velkou bednu na rezonanci. To je všeobecně známé.
Určitou kvalitu reprodukce zvuku mohou mít kvalitní sluchátka.
Ovšem šmejdové malé rádijko také nedá kvalitu samotného příjmu.
A pozor, chce to také kvalitní sousedy na pláži. Nebo hluché. Aby človek nedostal pár facek za hluk. Ne každý poslouchá rád to, co ten druhý.

hodnocení

0x

www.nejlepsiceny.czYBERTE TŘEBA TADY

www.nejlepsiceny.cz

www.alexa.cz

www.conrad.cz

nebo

www.srovnanicen.cz

a vyberte podle svých požadavků a cenových možností...

doplněno 17.07.15 21:15:

VYBERTE TŘEBA TADY (ještě jednou)

conrad.cz/...

nej-ceny.cz/...

electronic-star.cz/...

nebo

a vyberte podle svých požadavků a cenových možností...

doplněno 17.07.15 21:18:

ono záleží k jaké "vodě"- moře, koupaliště, bazén doma, bazének...

bubi
hodnocení

lol co je to za sekačky:DD.. já potřebuju malý rádijko na deku k vodě...lol

ladinpraha*
hodnocení

0x

No přece podle zvuku. O kvalitě může mít každý jinou představu. Obejdi prodejny a poslechni si je. Pak můžeš zkusit sehnat na netu za rozumnější peníz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]