Nejste přihlášen/a.
poradte prosím nějaké fajn rádio k vodě s kvalitním zvukem...nebo alespon dle čeho vybírat takové rádio... pestrobarevné modely přivítám raději..děkuji
Děsím se každého, kdo má sebou, u vody, na dece, rádio. Sebehezčí a sebekvalitnější. Když budu chtít něco poslouchat, pustím si to do uší ze sluchátek to, co se mi líbí. A nemusím poslouchat něco, co se mi ani nelíbí a ani o žádnou muziku u vody nestojím. Spousty lidí trpí jedním nevychovaným děckem, kterému na dece řve pošahaný, vulgární rapp nebo dusá techno. Omlouvám se, ale je to pouze můj názor a já jsem neodolala, prezentovat ho.
Třeba se líbí něco takového
Má to FM rádio, žádné hifi, ale na poslech dostatečné. Můžete to spárovat s mobilem a pak přehrává všechny zvuky z mobilu - písničky, videa, hry, telefon.
Funguje jako Handsfree - umožní přijmout a ukončit hovor - má mikrofon. Baterie LiPo a celkem standard, takže v případě problémů se dá nahradit jinou.
www.nejlepsiceny.czYBERTE TŘEBA TADY
www.nejlepsiceny.cz
www.alexa.cz
www.conrad.cz
nebo
www.srovnanicen.cz
a vyberte podle svých požadavků a cenových možností...
doplněno 17.07.15 21:15:VYBERTE TŘEBA TADY (ještě jednou)
nebo
a vyberte podle svých požadavků a cenových možností...
doplněno 17.07.15 21:18:ono záleží k jaké "vodě"- moře, koupaliště, bazén doma, bazének...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.