Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karta micro SD, jak ji oživit

Od: kubinec® odpovědí: 5 změna:

když strčím do nokie 6300 paměťovou kartu mikrosd a chci např. vyfotit tak mě to hlásí plná vnitřní paměť. (ta je plná)

to souhlasí ale když tam strčím kartu tak byse měly přece automaticky veškeré soubory ukládat na tu kartu,né?

nebo se musí něco nastavit?

manuál nemám,nemáte někdo stakovým problémem zkušenost?

díky

doplněno 09.03.09 19:24:

ta karta je 4GB

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

návod je nds1.nokia.com/...

tam je návod jak formátovat

doplněno 03.06.09 12:38:

a tady nokia.cz/... se dočtěš že 4giga to nebere a je po problému

hodnocení

0x
Zformátuj kartu telefonem, pak ji měl přijmout a pracovat s ní, jinak stačí zapnout foták-další-nastavení a tam je někde nastaveno ukládat tam či onam..
hodnocení

nevím jak mám tu kartu v telfonu zformátovat

ale když jsem dal pak v nastavení ukládat na pamětovou kartu tak mě to píše = paměťová karta vyjmuta= a karta tam přitom je vložena *nevi*

pbknedlik*
hodnocení

0x

Mám dojem,že 6300 podporuje max. 2 GB.

doplněno 03.06.09 12:23:

Jo a k zformátování se při troše trpělivosti v menu proklikáš,jinak návod v PDF je na webu.

katerina*
hodnocení

0x

sformátova!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]