Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak změnilo Slovensko zvukovou stopu u svých slovensky vysílajících stanic Markíza, Doma, Joj, Joj Plus...
Tak já tedy musím na Tv Samsung změnit Jazyk zvuku v Nástrojích...změním to a je tam tedy ta slovenština, ale nezůstane mi tam - pokud přepnu na jiný kanál... jako kdyby se to mělo uložit, ale KDE? Není tam nikde ULOŽIT.
Jak teď pořady vysílají v původním znění a vy si to sami musíte přepnout na slovenštinu. Moc díky.
a to si musíte také po každém přepnutí znovu a znovu ručně nastavovat opět slovenštinu?
Tady vidim že nejsem sam kdo ma problem s jazykem na slovakach děla mi to to same viz vyše položeny dotaz.Nevím už co tam nastavit seděl sem nad tím hodinu přepinal všecky možniosti a furt to samé se to dycky vrati do angl,asi to je jejich nastavení ve vysilani udělame s tím prd.
Já mám s LG jiný problém. Signál přijímám ze satelitu (Skylink) a u některých filmů na slovenských programech mi jde jen původní (většinou anglický) zvuk. A v menu nejde přepnout na jiný.
Takže to vypadá, že slováci používají nějaký nový systém pro vysílání duálního zvuku se kterým si některé (nejspíš starší) televize neporadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.