Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr fotoaparátu

Od: pindruse odpovědí: 7 změna:

Dobrý den , chtěla jsem se zeptat ráda fotím na režim Makro ale fotoaparát co mám nedělá fotografie jak bych si je představovala tak jsem se chtěla zeptat jestli by jste mi jako začátečníkovi mohli poradit jiný.Četla jsem že jsou dobré Digitální zrcadlovky ale nevím která by pro mě byla nejvhodnější.Děkuji za odpověd :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
O fotak jde mene , jde spis o objektiv :) jinak i 10roku stara zrcadlovka udela pekne fotky. Jen musite fotit v rezimu RAW a pote si doeditovat fotky podle sebe.

hodnocení

0x

Ve stejné cenové relaci jsou si zrcadlovky víceméně podobné.., takže je lhostejné od jakého výrobce zrcadlovku zvolíte.

Klidně začněte nejlevnějším typem v ceně cca 9000Kč za tělo...k tomu makroobjektiv od cca 6000Kč..a základní objektiv (3-7tis Kč nebo přímo v setu s DSLR). Další desítky a stovky tisíc si schovejte na další investice, pokud Vás fotografování s DSLR bude bavit..lze dokoupit kdykoliv příště a ne nutně hned ze začátku.

Nemá smysl zde psát slohová cvičení, jedině to ve Vaší hlavě způsobí zmatek..

pindruse
14.07.15 12:43
hodnocení

Děkuji

kristyn3*
hodnocení

0x

Před měsícem jsem si jako odměnu za maturitu koupila tuto zrcadlovku a nemohu si ji vynachválit. Pro mě cenově přijatelná a navíc jsem začátečník takže nic víc zatím nepotřebuju.

google.cz/...

jak napsal martincakl, zrcadlovky ve stejné cenové relaci jsou hodně podobné, takže já bych žádného výrobce nevnucoval, očíhnout v obchodě, osahat, vyzkoušet - co padne do ruky a do oka tak zakoupit :)

pindruse
hodnocení

Děkuji za odpovědi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]