Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slovo traffic

Od: gorro® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,co prosím znamená u navigace slovo v názvu Traffic. Některá navigace tomtom start 25 europa to v názvu má, ale některá ne. Je to podstatný při koupi nebo ne? Jsou všechny navigace tohoto provedení stejné nebo je v tom nejaký rozdíl? Díky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

provoz - hustota provozu

hodnocení

Díky, ale zkuste jestli víte odpovědět na moje otázky. Dík

Omlouvám se... špatně jsem si přečetl dotaz.

Nicméně odpověď zabrala půl minuty hledání na Google...

TomTom Traffic je prémiová služba dopravních informací v reálném čase společnosti TomTom. Přesně určuje, kde zdržení začíná a končí, takže budete vždy vědět, která trasa je nejrychlejší.

mate59
hodnocení

0x

Nevím jiste, myslím, jestli není ta navigace určena i pro vetší nákladáky, kamiony a pod.

mot
hodnocení

0x
Ja tipnu ze verze traffic bude ukazovat i aktualni provoz.
hodnocení

Takže,která nemá v názvu slovo traffic,tak neukazuje aktualní provoz? Rozumím tomu dobře?

mate59

Ta, která ukazuje aktuální provoz, musí být online, ty druhé pracují off.

hodnocení

Ted jsem z toho jelen a nevim vlastně nic na co jsem se původně ptal na začátku...

Pro nákladáky tato navigace není a to traffic je doopravdy teda co?

A je tedy off nebo on-line.

mate59

Pro nákladaky není. Ale pokud má zobrazovat aktuální dení v provozu, musí být pripojená k internetu,aby se aktualizovala neustále.Pokud nemá pripojení, naviguje,ale nezobrazuje napr. aktuální zácpy, objíždky apod. Zkuste na telefon stáhnout aplikaci Vaze.Naviguje dobre, v pripade pripojení hlásí i radary a policejní hlídky.

hodnocení

Díky všem za odpovědi,jde mi spíše o to,že někteří prodejci mají v názvu TomTom Start 25 E/... a někteří jenom TomTom START 25 Europe LIFETIME ,tedy bez toho TRAFFIC. Jestli jsou stejné nebo nejsou.?

hjo
hodnocení

0x

Pozor, v CZ je stejně traffic u TT převážně nefunkční. Koneckonců ani na tom západě vám to moc nepomůže. Jde jen o dobrý pocit, že to máte, ale pokud nejste neustále na cestě po kapitalistické cizině, stejně tuhle věc nevyužijete. Navíc je problém v tom, že informaci o problému na vaší trase musí někdo oznámit do centra, centrum to musí odeslat do éteru. Takže ta informace je často stará. Tohle funguje akorát pokud jsou nějaké uzavírky nebo delší likvidace havárek. Daleko důležitější je ale doživotní aktualizace map. Pokud ne, za rok mapy již zdarma nezaktualizujete.

hodnocení

Takže je vcelku jedno, jestli koupim s tím TRAFFIC ,nebo bez toho TRAFFIC , je to tak?

hjo

Ano, je to vcelku jedno. Kupte ale TT s doživotní aktualicí map a kapacitou min. 4GB paměti. Mám TT mnoho let, několik modelů, jsem na ni zvyklý, ale zázrak nečekejte. Dovede vás bez větších potíží, někdy vypadáva signál, jindy OK. V hodně husté zástavbě (úzké uličky) má trochu problém, někdy je zpomalenější, pokud rychle manévrujete v zástavbě. Kupte model, který je cenově přijatelný a neuvažujte nad drahými modely, že vydrží "hodně dlouho". Zrovna tak TT nabízí dva SW na správu zařízení konkrétně určené pro jednotlivá zařízení. Pokud jste nějaký fajnšmekr, doporučuji nastudovat možnost správy levnějších zařízení-určitá omoezení plánování trasy. Upozornění na radary je aktuální pouze rok (bez ohledu na licenci mapy), dále platíte nebo máte původní starší databázi k dispozici.

hodnocení

Díky, vyznáte se v tom a doporučil byste mi již výše jmenovanou od tomtoma?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]