Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nova SD karta

Od: kikinkaterinka7 odpovědí: 2 změna:
Zdravim
Dostala jsem k svatku novou SD kartu ale netusim jak si mam predmety ze stare SD karty dat na tu novou a jestli se mi nahodou neco nevymaze diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejjednodušší je to pomocí počítače.

Starou SD kartu dejte do čtečky karet, pokud máte. (buď přímo v počítači nebo externí (přídavnou)) Případně do přístroje pro který karta je určena. A spojte s počítačem. Nejspíš na vás vyskočí nabídka "co chcete udělat", vyberte Otevřít složky a zobrazit sobory. Pak si vše skopírujte do počítače do jedné prázdné složky. Tu si vytvořte třeba v dokumentech. Otevřete si složku Dokumenty a klikněte pravým tlač. na volné místo, z nabídky vyberte Nový - Složka. Název si dejte libovolný např. Záloha. Nebo klidně můžete nechat Nová složka. Do ní si zkopírujte vše ze staré karty, pak vyměňte starou za novou a zkopírujte zase vaše data z počítače na novou kartu.

...

Mimochodem proč chcete ty "předměty" ze staré karty dávat na novou? Nefunguje, je moc malá? Můžete je na staré nechat a požívat novou. Nebo ne?

lili789*

no vite mam 8GB kartu a nic se mi tam uz nevejde a ted sem dostala 32GB tak proto a dekuji moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]