Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký starší mobil-dlouhá výdrž, solidní foťák

Od: sejny* odpovědí: 3 změna:

Jaký byste mi poradily mobil (kvůli ceně hledám spíše bazarové), který bude mít dobrou výdrž baterky (čím déle, tím lépe - aspoň 4-5 dní normálního používání) se solidním foťákem a gps? Jsem spíše příznivcem klasických nedotykových telefonů, ale pokud se najde dotykáč splňující uvedené požadavky, přežiju to.

Teď mám Nokii 6720c, ale fotky jsou celkem hrozné - i když je x lidí chválilo. Vracím se proto zatím ke svému staršímu Samsungu u800 Soul b, který fotil podstatně lépe.

Poradíte? Předem díky:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nokia 6700 clasic

mot
hodnocení

0x
4-5 dni neda snad zadny novy dotykac, natoz tak uz jety. Takze nejaky tlacitkovy doporucuju.
uzungura*

Jednoznačně NOKIA E52 - výdrž i 10 dnů, dle používání a ještě lze koupit v solidním stavu nebo i nový...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]