Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní telefon

Od: kvocna odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
potřebovala bych poradit s nákupem telefonu. Vůbec se v tom nevyznám, doteď jsem měla obyčejný tlačítkový samsung za 300 Kč, ale ten se mi rozbil a já bych ráda nějaký lepší.
Potřebovala bych se hlavně dovolat, napsat sms. Samozřejme by měl mít i handsfree a ráda bych se s ním připojila na internet. Bonus by byl nějaký foťák, který fotí aspoň trochu obstojně.

Ráda bych byla za samsung, protože zatím všechny telefony byli této značky. Nyní přemýšlím nad tímhle: Samsung G130 Galaxy Young 2, myslíte, že je to dobrá voblba?

Děkuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bomba*
hodnocení

0x

Já tohle zásadně řeším tak, že jdu přímo do prodejny a nechám si poradit, a vlastnoručně zkouším.

jakublinhart1*
hodnocení

0x
mot
Jak lidi sami pisou - ma pomaly system ,coz se nedivim u androidu za 2000, nekde se setrit muselo.
Na co ji bude dualsim? A navic lenovo..
Neupiral bych se uplne na samsung, telefonry realne nejsou nic extra,ac ma mezi lidma tu povest. LG dela posledni dobou obstojne pristroje nebo treba nejake brandovane telefony od vodafonu. Sice cina,ale za malo penez vec muziky. Zalezi ale jaky mate financni limit, jak ma byt telefon velky atd...

veroliska
hodnocení

0x
Já mám Samsung galaxy mini S4 a nemohu si stěžovat. Je super
mscale*

Podívejte se na mobilní telefony zn. Allview

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]