Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu platit debetní kartou na Eshopu

Od: jkk odpovědí: 7 změna:

Zdravím lidi, mám takový problém s mojí debetní kartou (MasterCard), se kterou nemůžu platit na netu při nakupování. Karta aktivovaná je, funguje v bankomatu ale na stránkách třeba Ebay.com mi tam pořád píše Banka, která vydala vaši kartu neschválil tuto transakci. Obraťte se prosím na zákaznický servis vydavateli platebních karet, pokud máte nějaké otázky. Nebo můžete přidat jinou kartu nyní pokračovat Ta první věta je přeložena googlem, tak se nedivte, že to první nedává smysl.

Zadávám tam všechno správně a někdy mi to napíše Vaše banka odmítla tuto částku

Opravdu nevím v čem je problém. Karta je od banky G.E. a v bankomatu třeba jde ale ne na Eshopu. Peníze tam mám, takže nedostatkem peněz to být nemůže.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

musite si nastavit v ebankingu kartu, za 1. aby umoznovala nakupy na internetu, za druhe limit, za treti 3D secure

doplněno 08.07.15 20:23:

napravo v horizontalnim menu je tlacitko Karty, tam je pak nastaveni karet, kazda zmena se potvrzuje sms jako pri odesilani platby (taky mam GE money)

Nemůžu platit debetní kartou na Eshopu
jkk
hodnocení

To jak a kde nastavím? O něčem takovým jsem fakt neslyšel

Na pobočce banky nebo ve vašem internetovém bankovnictví...

jkk
hodnocení

Nemůžu to odelat kvůli tomu limitu, protože tomuhle moc nerozumím, i když je tam malá nápověda.

jkk
hodnocení

A když jsem to našel, tak mi to píše Nedostatečná práva Můžete mi podrobněji vysvětlit, co jsou konkrétně ty limity?

joudic*

limity znamenaji omezeni kolik lze v dany den kartou utratit/zaplatit...

v mem pripade (viz obr) muzu denne maximalne vybrat 15k z bankomatu, 25k zaplatit kartou v kamennem obchode a 3k zaplatit v eshopu

doplněno 08.07.15 20:55:

tak tam zitra zavolejte a nebo se spojte s operatorem v online chatu primo v internet bankingu (v pracovni dobu)

jkk
hodnocení

A mě to pořád hlásí tu chybu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]