Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidi, mám takový problém s mojí debetní kartou (MasterCard), se kterou nemůžu platit na netu při nakupování. Karta aktivovaná je, funguje v bankomatu ale na stránkách třeba Ebay.com mi tam pořád píše Banka, která vydala vaši kartu neschválil tuto transakci. Obraťte se prosím na zákaznický servis vydavateli platebních karet, pokud máte nějaké otázky. Nebo můžete přidat jinou kartu nyní pokračovat Ta první věta je přeložena googlem, tak se nedivte, že to první nedává smysl.
Zadávám tam všechno správně a někdy mi to napíše Vaše banka odmítla tuto částku
Opravdu nevím v čem je problém. Karta je od banky G.E. a v bankomatu třeba jde ale ne na Eshopu. Peníze tam mám, takže nedostatkem peněz to být nemůže.
A když jsem to našel, tak mi to píše Nedostatečná práva Můžete mi podrobněji vysvětlit, co jsou konkrétně ty limity?
limity znamenaji omezeni kolik lze v dany den kartou utratit/zaplatit...
v mem pripade (viz obr) muzu denne maximalne vybrat 15k z bankomatu, 25k zaplatit kartou v kamennem obchode a 3k zaplatit v eshopu
doplněno 08.07.15 20:55:tak tam zitra zavolejte a nebo se spojte s operatorem v online chatu primo v internet bankingu (v pracovni dobu)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.