Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová SIM karta - nelze volat

Od: lp2* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
zakoupila jsem si nový telefon a byla jsem si dnes vyměnit SIM kartu za mikro SIM kartu.
Problém je, že mi nejde volat ani psát SMS - neustále mi to píše, že můžu volat jen tísňové volání, že SIM karta mi nepovoluje připojení k síti. A že došlo k nějaké chybě sítě a nebo k chybě SIM karty, síť je nedostupná.
A nevím tedy, jak to řešit. Mám se obrátit na operátora? Nebo není třeba ještě něco v telefonu zaktivovat?
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

andri*
hodnocení

2x
Mela jsem to same.vypnete a zapnete telefon.Chce to konfiguraraci.Pokud ani operator nepomuze zkuste v nastaveni prejit na nasteveni telefonu pro mms internet.Chvili to bude delat a pak se to sparuje se siti.Nastavte si v mobilu i síťového operatora.
lp2*
hodnocení

Díky, pomohla jste mi :)

scenic
hodnocení

0x
Zdravim vim ze uz to neni aktualni ale pro priste staci precist ty informace na karticce se simkou tam to vse je. Pro prvni aktivaci je nutne uskutecnit hovor nejlepe na operatora tim se to aktivuje. Aktivace samotna mize trvat i nekolik hodin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]