Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měla bych pro vás otázku, která sem možná nepatří, ale nevím, kam jinam ji umístit... Po letech si plánuji koupit MP3 přehrávač. Oko mi padlo zejména na tyto dva modely:
mp3-prehravace.heureka.cz/...
Předtím jsem měla Hyundai MP 107, Senor 6060 a iPod Shuffle, který mi ale nevyhovoval... Co napsat, prostě Apple a tentokrát bez jakékoliv výhody. Sencor - ne. Hyundai byl lepší, s tím jsem byla celkem spokojená, možná až na displej, ale do budoucna by to možná chtělo změnu. O Krüger-Matz nic nevím, o Hyundai snad jenom to, že jsem měla přehrávač té značky kdysi. Přehrávač budu používat v klidu (MHD, postel, křeslo...), občas za chůze, ne při sportu ani ničem "zátěžovém".
Ten malý mám už řadu let a pořád funguje a pořád se vyrábí. Jinak na kvalitní poslech mám emgeton cult (FLAC)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.