Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,měl bych jeden dotaz mám doma 15m RGB pásku spotřeba je celkem asi 108w,a já se chci zeptat shořelo mi už druhé trafo přímo určené pro napájení těch ledek,a to stálo kolem 900kč, a první bylo 120w,pak 150w,mohl by jsem proto použít trafo pro halogenky dává pouze 11.5v a střídavé napětí to by jsem usměrnil usměrnovačem,ale píšou tam že trafo funguje při minimální zátěži 35w to bych taky asi přesáhl ale v tomhle si nejsem moc jistý protože tam mám i stmívač,tady je to trafo: elektro-paloucek.cz/...
děkuji za odpovědi
Dobrý den,ty zdroje vždy normálně běžěly a pak prostě shořely,jeden vydržel asi půl roku,a ano mám to napájené z jednoho místa ale pásky ani kabely se nepřehřívají pouze je problém s těma zdrojema,proto se chci zeptat můžu použít to trafo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.