Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
moc prosím o dvě rady a díky předem:
1.dosluhuje mi už asi 4 videorekordér a řeším, co pořídit místo něj, tak abych mohla oblíbené programy nahrávat a poté dodatečně kdykoliv sledovat.Hledám nějakou cenově rozumnou variantu.
Lze nějakým způsobem z "polámaného" DVD rekordéru "vytáhnout" to , co v něm zůstalo nahrané na HDD, ale DVD už nejde spustit - zapnout?
Díky!
Dobrý den, možností je více. Např. pořídit si TV tuner do PC a nahrávat si pořady na HDD.
Nebo si koupit multimediální centrum (krabička s HDD) či settopbox s HDD. Původní HDD z přehrávače by mohl ještě fungovat po jeho vymontování z přístroje a připojení k PC. Zdravím!
doplněno 05.07.15 01:15:nikdo - podívejte se viz odkaz. Je třeba si dobře vybrat podle své představy a zjistit si info o přístroji.
bene, Já se připojím, řeším stejný problém. PC mám ale nechci na tohle používat. Chtěl bych autonomní přístroj. Co je to to "multimediální centrum"? Co mám dát do vyhledávače, abych to našel?
Jinak HD z DVD rekordéru Philips, nejde načist v PC ani systémovými SW, ani SW na zálohování HDD. Zkoušel jsem dva.
Moc bych se divil, kdyby vyrobci pouzivali jiny souborovy system, nez nektery z tech nejbeznejsich deseti nebo kolika (FAT, ext, ...). Spise nepouzivaji MBR strukturu apod. a tak jsou z toho Wokna zmateny. Po zadani spravnych parametru do ovladace souboroveho systemu u operacnich systemu, ktere to umoznuji (Linux, ...), by to melo jit precist.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.