Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není podporováno audio

Od: blk88 odpovědí: 9 změna:

dobrý den, prosím o radu- stáhl jsem dva filmy s cz tit., ale , když jsem je vypáli, tak v přehravači dvd mi to ukázalo, že není audio podporováno. cz titulky tam byly. prosím kde je chyba a jak stáhnout soubor, aby fungovaly cz titulky i audio. děkuji!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

0x

Pokud stažený film funguje včetně zvuku v PC, bude chyba někde v nastavení vypalovacího programu, potažmo někde mezi opěradlem židle a klávesnicí. Chtělo by to uvést do jakého formátu film vypalujete a čím.

hujer123:

proč by měla být chyba ve vypalovacím programu, nebo mezi židlí a klávesnicí? Prostě DVD přehrávač podporuje jen něco a stažený film je "každý pes jiná ves". Vypalovat je na DVD bez konverze na vyzkoušené formáty které ten či onen DVD přehrávač podporuje, je prostě nesmysl a konvertovat je ztráta času.

Vsadím se, že tazatel odpoví, že jsou v .AVI a jeho přehrávač má napsáno ve specifikacích, že .AVI přehrává :)

blk88
hodnocení

dobrý den, tak v dvd přehrávači je uvedeno, že přehrává-dvd video, video cd, a mpeg4. děkuji za pomoc!

blk88
hodnocení

dobrý den, prosím vypálil jsem to ve ashampoo, mám i convert x, nebo freemake. ale některé filmy jsem udělal přes ashampoo a bylo to ok. chci se zeptat, není třeba se řídit u vyhledávaného filmu-aby tam bylo psáno něco o audiu? třeba jednokanálové audio nebo dvoukanílové? děkuji za pomoc!

Jednokanálové nebo dvoukanálové na to nemá vliv, jedná se o to jak je to audio kódované. Jedině zjistit podrobnosti o filmech které hrají a podle nich pak nastavit konverzi těch co nehrají - prostě prohnat to nějakým konverzním programem se to musí, vypalovací program na to nemá vliv.

blk88
hodnocení

dobrý den, již jsem to vyřešil, film hodím na usb a v tv to jede

ctenar*
hodnocení

0x

Filmy na internetu maji zvuk v nejruznejsich formatech. Pocitaci to je jedno. Se spravnym kodekem prehraje vsechno. Jenze DVD prehravac ma v sobe jen jeden kodek a dalsi nejdou pridat. Zkus zmenit format zvuku toho filmu napr. v programu Format Factory.

kangaroo*
hodnocení

0x

Jestli tvůj DVD přehrávač podporuje MKV, tak si pomocí programu MKVTOOLNIX

stahuj.centrum.cz/...

převeď video + titulky na MKV (v programu jdou dělat spousta věcí) a výsledný MKV soubor vypal.

Já mám třeba Smart TV, která přehraje všechno jen u některých MP4 filmů mi napíše, že nepřehraje. Připojim se na můj NAS server pro DLNA přehrávání MP4 film převedu do MKV během minutky a jak hned TV chrochtá blahem a už žádná hláška o nepodpoře a přitom tem MP4 soubor je jen zamuxován do MKV Matroška kontejneru a má stejnou velikost :-D

luha*
hodnocení

0x

Když se vyskytnou nějaké potíže s přehráváním filmu, natáhnu ho do Avidemuxu a bez konverze ho opět uložím (v AVI kontejneru) a najednou funguje. Avidemux ho jakýmsi způsobem dekóduje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]