Nejste přihlášen/a.
Nezlobtese ,ale když už jsem sehnala nový kolébkový spínač , tak jsem si pro změnu rozházela vedení drátků, takže nevím jak byly zapojeny -,černý spínač vysavač Neptun2404,- Děkuji za odpověd . Jsem na to sama a servis si nemohu dovolit nana
Nana.Zase jedna odbornice.S elektrikou si nehraj.Jako ženská musíš mrknout na nějakého elektrikáře,vzít ho domů na panáka a třeba slzu uronit.Vždyť to vy baby tak často používáte,že vám není možno nevyhovět.Skutečně od neodborně opravených spotřebičů už bylo požárů habaděj.Ani na dálku to nkdo neopraví.I kdybychom rádi poradili,nepůjde to takto.
JABRAKA
pěknej vysavač eta-elektro.cz/... kdo ho bude dědit?
doplněno 06.03.09 18:50:není náhodou v záruce?
doplněno 09.03.09 07:43:... asi už je to opravený - když to správně vyndala a dá si pozor, tak to nemůže splést
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.