Nejste přihlášen/a.
- Nevyužívá něco procesor "na pozadí"?
- Máte povypínané sítě (internet, wi-fi, bluetooth)?
- Co jas obrazovky?
Zkuste si nainstalovat nějakou aplikaci na monitorování využití baterie, mohlo by to odhalit příčinu...
Mobilní data mám vyplá když tam nemám simkartu, Wi-Fi jsem si taky vypl. No jo, ale když je vyplý Wi-Fi a mobilní data, pak je záhada, že se to tak rychle vybije i když je telefon jenom zaplý. Kdybych s tím něco dělal tak neřeknu.
doplněno 29.06.15 18:59:No jo, ale od včerejšího večera byl plně nabitý a teď je tam 23%. A na YouTube jsem byl předtím než se telefon vybil a plně se nabil.
Vlastním Sony Xperia P, i když jas na minimum, GPS vypnuto, žádné aplikace na pozadí, pouze zapnutá data, telefon mi vydržel pouhých 8 hodin i když jsem na něj ani nesáhla. Přes noc s vypnutými daty baterka klesla i o 50%. Řešila jsem to všude možně, na prodejně mi poradili abych si stáhla program na měření baterie, ale ten neukázal vůbec nic, nakonec jediné co ještě více baterii vybíjelo byl ten samotný program na měření Dala jsem telefon reklamovat a vrátili mi ho s vyjádřením, že baterie i telefon jsou OK. Ještě mi někdo poradil, abych si v aplikaci PC Companion pro Xperie přeinstalovala Android. Nevím, zda to má na tom zásluhu, ale nyní mi vydrží i 12 hodin s daty a za častého využívání. Po vypnutí dat i klidně 30 hodin. Občas se mi tedy stane to samé co předtím, ale stačí telefon vypnout a zapnout a zase je nějakou chvíli v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.