Nejste přihlášen/a.
koupila jsem si samsung tv ,obraz jde ale zvuk chřapí zkousela jsem i test zvuku a tv chrapila take tak nevim jestli jsem blondyna nebo je tv nejakej aušus dekuji za případne rady
Dobrý den, možná jste blondýna, ale něco zkusit můžete - podle návodu k TV se dostanete do menu TV a tam si poladíte nastavení pro zvuk. Možná je zvuk jen "přebuzený" nebo tam máte volbu nějakého efektu či hodně basů. Jestli máte možnost, tak zkuste zvuk přes sluchátka, aby se vyloučila závada v repro. Zdravím!
doplněno 28.06.15 09:53:No, tak si poladíte zvuk v jeho nastavení - viz má rada a Váš návod k TV.
doplněno 28.06.15 17:51:Budiž - Vaše volba. Co budete dělat, kdyby třeba u další TV byl tmavší obraz? Zase si to vyladění a nastavení ani nezkusíte a budete reklamovat? No, tak, třeba se některá TV vejde s nastavením do Vašich představ. Uvidíte, kolik jich ještě vystřídáte.
no to snad ne věřím že už to pujde v obchodu ji skoušeli a uznali že jde opravdu o vadný výrobek až ji přivezou rovnou naladí tak se těším že si tv konečně užije celá rodina jinak přeji hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.