Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyloučit zapnutí dvou TV jedním ovladačem

Od: zajda888® odpovědí: 5 změna:

Pěkný večer,

stala se mi drobná nepříjemnost a uvědomil jsem si ji až po koupi televizoru,který je totožný s tím,který už doma mám.

Oba přístroje zapnu totiž jedním ovladačem.Televizory jsou v sousedních místnostech a zatím to vypadá,že dveře a zeď stačí k tomu,aby signál z ovladače zůstal jen v příslušné místnosti.

Ale co kdyby ovladač zapínal i televizi ve vedlejší místnosti? Je možno tomu nějak zabránit?

Dík za info.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ničemu bránit nemusíte.Bez přímé viditelnosti "dálkové ovládání a čidlo TV" Vám ovladač druhý TV nezapne.Takže TV v druhé místnosti je zcela v pohodě.
Signál běžného dálkového ovládání zdí ani jinou pevnou překážkou neprojde.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Světlo neprochází zdí. Maximálně tak odraz otevřenými dveřmi.

hodnocení

2x

Jak píše kolega. Infračervené ovládání je taková slabá baterka. Do vedlejší místnosti nedosvítí ani náhodou. Pokud by šlo o nějaký výjimečný přístroj s rádiovým ovládáním, pak s touhle variantou bude počítáno a vysílač ovládání bude spárován pouze s jedním televizorem.

hodnocení

Bezva,díky.

mkat*
hodnocení

0x

Tie dnešné ovládačky majú veľmi malý výkon.Tak sa nemusíte báť.Skôr naopak,aby vám riadne a dobre reagovala na daný televízor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]