Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to po mě chtějí?

Od: vaclav1® odpovědí: 3 změna:

Zdravím a vkládám novou otázku na jejíž řešení potřebuji vaši pomoc. Stal jsem se majitelem fotoaparátu Fujifilm FinePix S8000fd. Zaregistroval jsem se na stánky iFotoVideo s tím, že se zúčastním fotosoutěže. Nafotil jsem několik obrázků a chtěl je odeslat. Přišla mi však zamítavá zpráva ve znění - Fotografie v digitální podobě zasílejte ve formátu JPG. Součet velikostí obou stran snímku (šířka+výška) musí být minimálně 1400px a maximálně 2800px. Maximální velikost souboru může být 1,5 MB. U mě se na popise odesílané fotky objevují údaje 2304 x 1728, 799kB... Ale je tam také údaj JPEG. Není toto ten problém co mě neumožní odeslat obrázky? A nebo se mají nějakým způsobem fotky upravit? Díky za pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

2x

2304 + 1728 = 4032, coz je vice nez 2800. Svoji fotku musis zmensit v nejakem programu.

doplněno 26.06.15 18:23:

Fotka do souteze v tvojem pomeru stran (4:3) muze mit velikost maximalne 1600 x 1200 a minimalne 800 x 600.

hodnocení

Zdravím a děkuji za radu. Fotky jsem zmenšil na 1600 x 1200 a je to všechno v pohodě. Díky Václav. Matematika nikdy nebyla mojí silnou stránkou.

ctenar*

Zase tak slozite to nebylo. Stacilo pozorneji cist technicke pozadavky na prijimane snimky.

No hlavne ze se je nakonec podarilo zaslat. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]