Nejste přihlášen/a.
Jak jste přišel na to, že už se neprodává?
V červenci jsem koupil tutéž TV, jen ve velikosti 40"a jsem s ní absolutně spokojen.
Mám u ní zapojenou tuhle hračku: vymenne-kity-boxy.heureka/... se dvěma HDD.
doplněno 11.12.12 13:25:Tedy tenhle box... s USB 2.0 (ten co jsem uvedl předtím má už 3.0)...
taky si myslím, že by seten samsung mohl prodávat a i tuto značku doporučuju. Viděl jsem ji v prodejně, obrazový výstup je velmi dobrý. Pro dokonalou kvalitu obrazu to chce aspoˇb příjem v HD či HD satelit, pak je výsledek velice pěkný.
tomu říkám adekvátní odpověď. Přispívatel výše je už trochu nervní - ty otázky se zde totiž stále opakují s totožným obsahem.
doplněno 11.12.12 18:29:myslel jsem bmx-e
S tím souhlasím že je to adekvátní odpověď protože s podobnými rekacemi se setkávám dnes a denně na mnoha dalších fórech ...
Pouze bych podotknul že rozhodně nejsem nervní a naprosto v klidu ... jsem spíše flegmatický typ
Jen si myslím že když položím otázku která se zde již něklikráte opakuje se svými specifikacemi, protože se liší od již uvedeného tak nedělám nic špatného ... zvláště když se v uvedeném oboru neorientuji a rád bych dostal rady a poučení od někoho kdo je v tom zainteresovaný a znalý.
A věřte že každý den vysvětluji několik věcí stále dokola i když si lidé spoustu informací najdou na intenetu. Neznamená to ale že hned reaguji "To je jak u blbejch na intenetu je toho plno"
Hlavně to nekupuj (rodiče) v kamenáku, tam ti těch 20000Kč asi nebude stačit. Co si ty místní prodejci myslí. Chtěl jsem koupit PS3 a nabízeli ho za 9000Kč, tak jsem se hned ve dveřích otočil a druhej den mi ho přivezli z eshopu za 5500Kč (320GB,2hry,3roky záruky) Smrt kameným obchodům = předražená zaostalost.
Ono je třeba si pohlídat ceny... já ji třeba koupil v kamenném obchodě, protože světe div se ji tam měli za stejnou cenu, jakou nabízely e-shopy.
klokane, myslím,žekamennéobchody nejsou od věci, když si tam TV můžeš prohlédnout za provozu a to je super! Kterej internetový obchod to nabídne . . . mocjich neznám. Jsou prodejny s cenami srovnatelnými na internetu hm takže bych je nehanil.
Vybíral jsem pod stromeček taky novou TV. Objednal jsem LEDku 42 od Panasonicu - vrátil jsem ji do 14 dnů. Proč? Špatné pozorovací úhly, křiklavé, pastelové barvy i po kalibraci, neostrý obraz při pohyblivější scéně, jako například u sportu. Objednal jsem plazmu a jsem spokojen. Obrovský kvalitativní posun v téže cenové hladině = do 20 000,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.