Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou vybrat TV 46 LED do 20.000,-

Od: baset odpovědí: 14 změna:
Dobrý den,prosím o radu jakou TV vybrat pro rodiče? ... tj již horší zrak a lehký problém s plazmou proto LEDCenový strop max.20.000,-Pozorovací vzdálenost pro dvě osoby:1.místo - 4m 2.místo - 3mUmístění v rohu proti oknuPožadované vlastnosti :3D rozhodně nemusí být (nevyužitelné)přehrávání z externího diskuIntenet - Obraz v obraze (hledání na internetu zatím co se druhý dívá na sport nebo rybaření)další výbava Smart televizí vítánarychlý tip co jsem zatím získal z brouzdání netem je SAMSUNG UE46EH5450 ale už se neprodává a dle vašeho fóra věřím v lepší možnost na základě podložených faktů co se týká s vašimi zkušenostmi v této oblasti techniky ... vyznám se v PC ale TV nesleduji ani vývoj a pokrok nesleduji......moc děkuji za případné tipy a návrhy ...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak jste přišel na to, že už se neprodává?

led-televize.heureka.cz/...

V červenci jsem koupil tutéž TV, jen ve velikosti 40"a jsem s ní absolutně spokojen.

Mám u ní zapojenou tuhle hračku: vymenne-kity-boxy.heureka/... se dvěma HDD.

doplněno 11.12.12 13:25:

Tedy tenhle box... s USB 2.0 (ten co jsem uvedl předtím má už 3.0)...

vymenne-kity-boxy.heureka/...

taky si myslím, že by seten samsung mohl prodávat a i tuto značku doporučuju. Viděl jsem ji v prodejně, obrazový výstup je velmi dobrý. Pro dokonalou kvalitu obrazu to chce aspoˇb příjem v HD či HD satelit, pak je výsledek velice pěkný.

baset
hodnocení

Omlouvám se to jsem špatně napsal ... v několika obchodech měli již napsáno že jej neprodávají ale máte pravdu stále se dá sehnat ...

hodnocení

0x

To je jak u blbejch, vy sám musíte vědět co chcete, každému vyhovuje něco jiného...

baset
hodnocení

Děkuji za pomoc vašim odborným znalostem a vaší ochotě...;)

tomu říkám adekvátní odpověď. Přispívatel výše je už trochu nervní - ty otázky se zde totiž stále opakují s totožným obsahem.

doplněno 11.12.12 18:29:

myslel jsem bmx-e

baset
hodnocení

S tím souhlasím že je to adekvátní odpověď protože s podobnými rekacemi se setkávám dnes a denně na mnoha dalších fórech ...

Pouze bych podotknul že rozhodně nejsem nervní a naprosto v klidu ;) ... jsem spíše flegmatický typ *tuc**pivo*

Jen si myslím že když položím otázku která se zde již něklikráte opakuje se svými specifikacemi, protože se liší od již uvedeného tak nedělám nic špatného ... zvláště když se v uvedeném oboru neorientuji a rád bych dostal rady a poučení od někoho kdo je v tom zainteresovaný a znalý.

A věřte že každý den vysvětluji několik věcí stále dokola i když si lidé spoustu informací najdou na intenetu. Neznamená to ale že hned reaguji "To je jak u blbejch na intenetu je toho plno"

kangaroo*
hodnocení

0x

Hlavně to nekupuj (rodiče) v kamenáku, tam ti těch 20000Kč asi nebude stačit. Co si ty místní prodejci myslí. Chtěl jsem koupit PS3 a nabízeli ho za 9000Kč, tak jsem se hned ve dveřích otočil a druhej den mi ho přivezli z eshopu za 5500Kč (320GB,2hry,3roky záruky) Smrt kameným obchodům = předražená zaostalost.

Ono je třeba si pohlídat ceny... já ji třeba koupil v kamenném obchodě, protože světe div se ji tam měli za stejnou cenu, jakou nabízely e-shopy.

klokane, myslím,žekamennéobchody nejsou od věci, když si tam TV můžeš prohlédnout za provozu a to je super! Kterej internetový obchod to nabídne . . . mocjich neznám. Jsou prodejny s cenami srovnatelnými na internetu hm takže bych je nehanil.

kangaroo*

No právě do kamenáku se dojdu podívat a objednávku udělám v eshopu. Ty to tak neděláš? A je demokracie.

pakunindicky
hodnocení

0x

Vybíral jsem pod stromeček taky novou TV. Objednal jsem LEDku 42 od Panasonicu - vrátil jsem ji do 14 dnů. Proč? Špatné pozorovací úhly, křiklavé, pastelové barvy i po kalibraci, neostrý obraz při pohyblivější scéně, jako například u sportu. Objednal jsem plazmu a jsem spokojen. Obrovský kvalitativní posun v téže cenové hladině = do 20 000,-

stirecek*
hodnocení

0x
Mrkání se na modely sharp, mají novější obrazové čipy , lepší než Samsung řady 5xxx a 6xxx. Samsung řady 6xxx má lepší cipy něž rada5xxx. Rada 6xxx je ale dražší, platí se za výbavu. Obrazově má nahoru sharp, zvukově taky,má třetí basovy reproduktor. Obecně ale žádnou z nich chybu neuděláš. Já kupoval mamce sharp quatron 117cm. Jinak ceny v kamenných obchodech jsou teď dost nasponovane. Nedávno jsem se díval v okay na sharp 152 cm, stala 28700kc, pak jsem viděl leták-10procent na TV sleva,a hle, oni ji zdrazili a výsledná cena byla ještě vyšší a dnes je dokonce dražší. Jinak sharp záruka 3roky a servis doma. Co neopraví, výměna.
baset

A který model značky Sharp by tedy dle specifik byl asi tak nejlepší? ... ke pravda že jak už to procházím déle a víc modelů tak se v tom ztrácím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]